Solomon Opoku driver bolden frem
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

U/17: Brøndby vandt sikkert over Esbjerg

 
U/17-holdet var i dag i aktion på bane 5 mod Esbjerg FB. De blå/gule tog en sikker sejr på 4-1, hvor der var et massivt overtag i størstedelen af kampen.

  • Solomon Opoku driver bolden frem
  • Jesper Hammeken
   26. september 2020 - Klokken 17:23
 • Jesper Hammeken
 • Jesper Hammeken
  26. september 2020 - Klokken 17:23

Det blev til en sikker sejr, da Brøndby fik besøg af Esbjerg i U/17-rækken. De blå/gule startede kampen ud med et stort overtag og et stærkt pres, og sådan så det også ud i det meste af kampen. Solomon Opoku og Kasper Larsen var begge indblandet i to Brøndby-mål.

De blå/gule lagde meget aggresivt ud med en afslutning fra midten, da bolden blev givet op. Det var Betram Kvist som stod for den, og selvom afslutningen ikke kunne kaldes en succes, var det samme aggresive stil, som resten af første halvleg blev spillet med. De blå/gule leverede et højt pres, hver gang de mistede bolden, og det kastede flere gode muligheder af sig.

Mads Beyer fik efter et lille kvarter en stor chance, som med lidt mere kynisme var blevet til et mål. Der skulle heller ikke gå langtid derfra, før bolden kom i nettet. Der var spillet omkring tyve minutter, da Brøndby bragte sig i front. Her leverede Benjamin Kold Rasmussen flot kombinationsspiler sammen med Solomon Opoku. Det udmøntede sig i en scoring fra Benjamin Kold Rasmussen. 

Esbjerg var i første halvleg farlige enkelte gange på omstillinger, men den sidste aflevering kom ikke afsted, og det holdt dem fra at score. Brøndby fik derimod trukket et straffespark, som Kasper Larsen sparkede sikkert ind. Solomon Opoku trak straffesparket og var dermed indblandet i to mål i første halvleg

En mere rodet anden halvleg

Anden halvleg blev helt som i første indledt med et overtag til de blå/gule. Esbjerg startede dog ud med lidt mere skarphed og fik kort inde i anden halvleg reduceret på en flot omstilling. Det betød, at man igen havde en åben fodboldkamp.

Brøndbys mål i anden halvleg faldt også på godt pres og stærke omstillinger. 3-1 bliver det nemlig, da Brøndby får lagt et godt pres, og Kasper Larsen får bolden og sætter fart. Kasper Larsen løber fra backen og kan uforstyrret slå bolden ind til August Carlsson, som sammen med Mads Beyer står uopdækket. Carlsson sendte bolden sikkert i nettet og udbyggede føringen. 

Brøndby kom rigtig langt tilbage efter det mål, og først her fik Esbjerg skabt et solidt overtag, som blev ved til frustration for Malthe Schou i Brøndby-målet, som forsøgte at råbe holdet op flere gange. Det kom de også helt til sidst, hvor indskiftede Malek Bakhit får presset en forsvarsspiller og skaffer sig bolden, som han sender på tværs til også indskiftede Oscar Sejrup, som til slut cementerede sejren. 

De blå/gule ligger efter dagens sejr på tredjepladsen med to point op til Sønderjyske på andenpladsen, som har spillet en kamp mere. FCK fører rækken med fem sejre i fem kampe og har dermed også spillet en kamp mere end de blå/gule, som har tabt til netop FCK. 

Brøndby IF startede dagens kamp med disse elleve:

Malthe L. Schou

Hjalte Andersen

Mikkel Rohde Durlev

Matteo Grosso

Ludwig Vraa-Jensen

Solomon Opoku

Benjamin Luka Kold Rasmussen

Bertram Kvist

Mads Beyer Pasternak

Kasper Lind Wessel Larsen

August Wilquin Carlsson

Kampen i tal:

'20: Mål til 1-0, Benjamin Kold Rasmussen, BIF

'44: Mål til 2-0, straffe, Kasper Larsen, BIF

'46: Udskiftning, Oscar Hall IND/Christopher Munk UD, EFB

'49: Mål til 2-1, Oscar Hall, EFB

'56: Udskiftning, Oscar Sejrup IND/Solomon Opoku UD, BIF

'57: Mål til 3-1, August Carlsson, BIF

'59: Gult kort til Mikkel Durlev, BIF

'60: Udskiftning, Vinh The Van IND/Phun Mang UD, EFB

'66: Udskiftning, Patrick Allentoft IND/Matteo Grosso UD, BIF

'66: Udskiftning, August Harritsø IND/Kasper Larsen UD, BIF

'70: Udskiftning, Sebastian Larsen IND/Nikolaj Lund UD, EFB

'75: Udskiftning, Malek Bakhit IND/Mads Beyer UD, BIF

'86: Gult kort til Oscar Sejrup

'90+4: Mål til 4-1, Oscar Sejrup, BIF

 

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER