Bolden(e) ruller igen på Brøndby Stadion
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

U/17: Brøndbys Mohamed Salah ude med knæskade

 
Brøndbys Mohamed Salah, der spiller på U/17-holdet, har revet korsbåndet over og er ude indtil til sommer. Men han er opsat på at komme stærkt tilbage og har fået lagt en god plan for sin genoptræning, fortæller han.

    • Bolden(e) ruller igen på Brøndby Stadion
    • Nanna Møller Karlsen
      7. september 2020 - Klokken 10:39
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    7. september 2020 - Klokken 10:39

På Brøndbys U/17-hold har Mohamed Salah ikke været i aktion endnu i denne sæson. Der findes der, desværre, en god grund til. Den unge offensivspiller har pådraget sig en knæskade, der holder ham ude i knap et år. Han regner med at være klar igen til sommer, siger han til 3point.dk.

- Jeg har desværre knækket mit inderste ledbånd delvist over (som nu er helet efter tre måneder) og mit forreste korsbånd helt revet over. Lægerne forventer, at jeg er klar til sommer, siger Salah.

Nu venter så en lang genoptræning, men Mohamed Salah har allerede sat sig for, at den skal bruges positivt. Han vil komme tilbage endnu stærkere og jagte drømmen om at blive professionel i Brøndby IF.

- Min genoptræning skal primært foregå i Brøndby nede i kælderen med fysioterapeuterne. De første to uger skal jeg lave bevægelsesøvelser og derefter skal jeg i cirka fire måneder cykle og styrke hele min krop generelt. Derefter skal jeg ud på banen og begynde at løbe stille og roligt uden de store vendinger. Det bliver dog uden bold og kommer til at foregå i to-tre måneder. Fra 9. til 12. måned af min skade handler det om at være med stille og roligt på banen. Starte ud med en "kant" og ende med at spille kamp.

- Jeg vil sikre hundrede procent at komme tilbage ved at tænke på, hvorfor jeg startede til fodbold og hvorfor jeg skrev under med Brøndby. Jeg vil være professionel fodboldspiller, spille på Brøndbys Superliga-hold og vinde Superligaen med Brøndby. Men det kræver, at jeg har det mentale med mig, og det vil jeg sørge for, slutter en målrettet Salah.

Mohamed Salah er årgang 2005 og er derfor rykket op som U/17-spiller i denne sæson.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Saesonkort
  • Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      7. september 2020   

  • Det er simpelthen ikke til at bære, når talentfulde spillere går alvorligt i stykker før deres gennembrud.
     

    Se 7 flere kommentarer




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder