Noah Nartey
NYHED

U/17: Brøndbys superstart blev forvandlet til sent nederlag

Brøndby IF var foran 2-0 ved pausen på udebane mod Lyngby, men faldt sammen i de sidste ti minutter og endte med at tabe 3-2.

• Noah Nartey
    • Nanna Møller Karlsen
      5. marts 2022 - Klokken 22:24

Lørdag var det tid til årets første betydende kamp for Brøndby IF U/17, som på udebane mødte Lyngby. Det var cheftræner Patrick Harboes første kamp i spidsen for holdet og han stillede med følgende mandskab fra start:

Nicolaj Kristensen
Kean Tran - Ludwig Vraa-Jensen (C) - Oliver Sejer Lauritsen - Matteo Grosso
Mikkel Durlev
Noah Nartey - Magnus Søndergaard
Mathias Jensen
Jonathan Agyekum - Mads Beyer

Brøndby IF spillede en rigtig god første halvleg i Hørsholm, hvor kampen blev spillet. Da kampuret havde rundet 30 minutter, var de blå/gule gæster foran med 2-0. Midtbanespilleren Noah Nartey scorede kampens første mål. Matteo Grosso spillede Mads Beter i dybden og han lagde den ind i feltet til Jonathan Agyekum, der flikkede den videre til Nartey, som sparkede den i mål i det lange hjørne.

Seks minutter senere var Brøndby på spil igen. Mads Beyer lagde et godt pres og erobrede bolden, inden han lagde den videre til Mathias Jensen, som modtog pasningen lige foran målet og sparkede den i kassen.

Det så længe ud til at Brøndby skulle tage tre point med hjem til Vestegnen, men efter 81 minutters spil fik Lyngby reduceret. Derfra gik det stærkt og da dommeren fløjtede af, stod der 3-2 til Lyngby. Derfor var det naturligvis en flok skuffede Brøndby-spillere, der traskede fra banen.

- Vi var jo i fuld kontrol lige indtil de fik målet til 2-1, derfra gik det bare ned ad bakke. Det var som om vi ikke gad spille mere, vi lavede børnefejl, og der var Lyngby var effektive og scorede på deres chancer. Ud over det spillede vi jo en god kamp, men vi er alle meget skuffede og sure, fordi det burde være en sejr til os. Hundrede procent, lyder det fra målscorer Noah Nartey.

Dermed mistede Brøndby et skridt i topstriden, hvor de nu er á point med FC København i toppen. Men rivalerne har to kampe i hånden.

KAMPEN I TAL:

Lyngby BK U/17 - Brøndby IF U/17, 3-2 (0-2)

24. minut: 0-1; Noah Nartey
30. minut: 0-2; Mathias Jensen
45. minut: Gult kort til Ludwig Vraa-Jensen
55. minut: Oliver Sejer Lauritsen UD / Waldemar Bjergfelt IND
77. minut: Waldemar Bjergfelt UD / Gustav Johansen IND
81. minut: 1-2; Theis Aarøe
83. minut: 2-2; William Steindorsson
90. minut: 3-2; Tobias Landstrøm

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.