Fodbold live resultater
Kean Tran
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

U/17: Kean Tran og Brøndby IF knuste SønderjyskE

 
Lørdag eftermiddag knuste Brøndby IF U/17 SønderjyskE med hele 6-0. Kean Tran spillede en stor kamp.

  • Kean Tran
  • Nanna Møller Karlsen
   30. maj 2022 - Klokken 10:53
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  30. maj 2022 - Klokken 10:53

Lørdag eftermiddag linede Brøndby IF U/17 op inde på Brøndby Stadion. Modstanderen var SønderjyskE i U/17 Ligaen og cheftræner Patrik Harboe stillede med følgende mandskab:

Rasmus Sommerlund Eriksen
Kean Tran - Erem Øzkul - Waldemar Bjergfelt - Lukas Larsen
Mikkel Durlev
Magnus Søndergaard - Mads Beyer
August Harritsø
Benjamin Kold - Clement Bischoff

Kean Tran bar anførerbindet i kampen. Det gør Ludwig Vraa-Jensen normalt, men han havde netop været med U/17-landsholdet til EM og fik et hvil. Men Tran gik virkelig forrest i denne kamp og det fra første fløjt. De stakkels sønderjyder fik ikke et ben til jorden i første halvleg.

Allerede efter fem minutter tog Tran chancen ude fra og med et velplaceret skud, der tog indersiden af stolpen, bragte han Brøndby i front. Der skulle gå næsten tyve minutter inden Brøndby kom på tavlen igen, og det var egentlig lidt ulogisk, for hjemmeholdet vadede i chancer. Men SønderjyskE-keeperen diskede op med mange store redninger.

Han var dog uden chance, da Benjamin Kold sparkede bolden i mål til 2-0 efter et flot indlæg fra Tran. Derfra gik det stærkt. Kean Tran var i voldsomt spillehumør. Han fik bolden i højre side af feltet fra Mads Beyer, tog et træk ind i banen og sparkede så bolden i mål i kort hjørne med sit venstreben. 

Få minutter senere udbyggede Erem Øzkul til pausestillingen 4-0. Der var Brøndby-skydetelt efter et hjørnespark og til sidst fik midtstopperen sparket den i kassen.

Brøndby startede anden halvleg, som de startede og sluttede første. Det samme kan siges om Tran. Førstnævnte fandt Kold på kanten af feltet, og så sparkede angriberen tørt og flot bolden i mål til 5-0. Tre minutter senere fik vi endnu en scoring og også denne gang var det Kold, der kunne notere sig for den. Denne gang var det efter lidt tilfældigheder og et par vanvittige redninger af gæsternes velspillende målmand, men til sidst fik Kold okset bolden ind over stregen.

Samme Kold havde mulighed for at gøre det til 7-0, da Kean Tran trak et straffespark. Men Kolds forsøg tog overliggeren, og derfra blev det en mere jævnbyrdig kamp præget af mange udskiftninger. Kampen og særligt Brøndby fandt aldrig rigtig rytmen igen.

Det endte med en knusende 6-0-sejr til Brøndby IF, der dog sagtens kunne have været større. Der var mange gode Brøndby-præstationer. Kean Tran sprang (igen) i øjnene, men også Mads Beyer spillede en god kamp. Han har spilforståelse på et højt, højt niveau og er generelt involveret i det meste offensivt for de blå/gule. Benjamin Kold var igen iskold og scorede hattrick, men også Mikkel Durlev skal roses for en stor kamp, hvor han kom i vejen for ufatteligt meget, men også havde mange gode og fremadrettede afspil.

Brøndby ligger nummer tre i U/17 Ligaen og har to kampe tilbage i sæsonen. Du kan se stillingen HER.

KAMPEN I TAL:

Brøndby IF U/17 - SønderjyskE U/17, 6-0 (4-0)

5. minut: 1-0; Kean Tran
12. minut: Gult kort til Jonas Idris
26. minut: 2-0; Benjamin Kold
33. minut: 3-0; Kean Tran
35. minut: 4-0; Erem Øzkul
47. minut: Gult kort til Lukas Larsen
50. minut: 5-0; Benjamin Kold
52. minut: Gult kort til Mads Nielsen
53. minut: 6-0; Benjamin Kold
55. minut: August Harritsø UD / Hamed Traore IND
55. minut: Clement Bischoff UD / Patrick Allentoft IND
62. minut: Waldemar Bjergfelt UD / Lauge Gülstorff IND
63. minut: Magnus Søndergaard UD / Viktor Løvgren Sørensen IND
83. minut: Gult kort til Benjamin Kold

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Stærk præstation af et ungt U17 hold. Mads Beyer må føle sig for god til at spille de her kampe. Der bliver en vanvittig kamp om midtbanepladserne på U19 næste sæson.

  Og så skal der da bare forlænges med Tran til 2024. Ham har jeg stor fidus til.
  1 enig
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     30. maj 2022   

  • @Klipklapperen, ja, man skal ikke underkende værdien af at komme fra baghjul uden de største forventninger på sig.

 • K-man
 • K-man   30. maj 2022   

 • Er der nogen, de kan fortælle lidt om Benjamin Kold. Hvilken type er han - er han hurtig/teknisk?

  Han virker til at være kommet lidt fra baghjul. Han har ikke været med landsholdet som flere af de andre og han ser ikke så fysisk udviklet ud som nogen af de andre.

  Jeg kan huske da Jobbe begyndte at slå igennem var det på 2. års u17 efter han mest havde været udskifter som 1. års.
   
  • @K-man Benjamin Kold er en meget hurtig, god teknisk spiller han har et godt temposkift 1v1 derudover vil jeg sige han har timingen og løbende i dybden på et rigtigt højt niveau og synes han har vist i denne sæson at han er målfarlig (kvistgaarden type), han er ca 180 men hopper højt og er god i duelspillet.
   2 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER