Gå til Livecentre
LIVE LIGE NU...
Brøndby Stadion
 • Brøndby IF

  Brøndby IF logo
 • 0 - 0
 • AGF logo

  AGF

 
...Matteo Grosso
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

U/17-landshold: Brøndby-kvintet med i dansk sejr

 
For anden gang på få dage vandt Danmark med 1-0 over Østrig i en U/17-landskamp. Samtlige fem Brøndby-spillere i den danske trup kom i kamp mandag og de fire fra start.

  • Matteo Grosso
  • Steen Sørensen
   7. september 2021 - Klokken 06:00
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  7. september 2021 - Klokken 06:00

Fredag vandt Danmark 1-0 over Østrig, da de to hold mødtes i en U/17-landskamp på Skagen Stadion. Det resultat blev gentaget mandag henover middag, da de samme to hold mødtes på Frederikshavn Stadion.

Efter en målløs første halvleg fik Danmark scoret kampens enlige mål blot to minutter efter pausen. Det var Bayer 04 Leverkusens Zidan Sertdemir, som blev noteret for scoringen.

I sine helt unge år spillede Sertdemir i Brøndby IF, indtil han efter U/12-sæsonen i sommeren 2017 skiftede til Farum Boldklub og senere overbygningen FC Nordsjælland. Denne sommer skiftede Zidan Sertdemir til Bayer 04 Leverkusen for cirka 15 millioner kroner ifølge Transfermarkt.

Fra kampens start havde målscoreren blandt andre selskab af fire nuværende Brøndby-spillere og efter 50 minutters spil en femte. Ludwig Vraa-Jensen startede som venstre midtstopper, Matteo Grosso (billedet) og Malek Bakhit på hver sin back samt Mads Beyer som såkaldt falsk 9'er i den danske 4-3-3 opstilling. Fem minutter efter pausen kom Bertram Kvist på banen.

Det danske U/17-landshold skal i ilden igen om en måneds tid, hvor det gælder EM-kvalifikationen på Malta i dagene 6. til 12. oktober. Udover Malta og Danmark består gruppen af Montenegro og Tyrkiet.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Målet blev sat ind efter flot assist fra Matteo, der tryllede på baglinjen og spillede Zidan fri.
  Østrig spillede iøvrigt meget defensivt og kompakt i begge kampe.
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     10 dage siden   

  • @Carsten vraa tak for lidt ekstra info om kampen, bliv endelig ved med at dele det.

 • En ung spiller jeg godt ku tænke mig at se i Brøndby er Phun Za Mang.
  Grunden til at jeg kender til ham er at han er bornholmer, så har set ham en del gange, allerede som 14 årig var han oppe og træne med Rønne IKs førstehold som spillede i Københavnsserien, men var nød til at tage videre da han ellers sku vente halvandet år før han måtte spille for dem.
  Han kom til Esbjerg (efter også at ha været til prøvetræning i FCN) og spillede allerede på deres U19 hold som 15 årig, efter at han fyldte 16 i januar har han også været en fast del af deres hold i 1. division.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021