Erem Özkul
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

U/17-landshold: Erem Özkul til EM-forberedelser med Tyrkiet

 
Brøndby-stopperen Erem Özkul er udtaget til det tyrkiske U/17-landshold, som i disse dage forbereder sig til EM-kvalifikationen i næste måned.

  • Erem Özkul
  • Steen Sørensen
   21. september 2022 - Klokken 17:07
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  21. september 2022 - Klokken 17:07

Søndag rejste Erem Özkul til Istanbul, hvor den unge Brøndby-stopper sammen med det tyrkiske U/17-landshold skal forberede sig til EM-kvalifikatonen i næste måned. Özkul er en blandt ialt 23 spillere, der er udtaget til den tyrkiske trup.

Erem Özkul står noteret for en lille håndfuld U/16-landskampe for Tyrkiet, og Brøndby-drengen, der har spillet hos de blå/gule på Vestegnen siden U/7-tiden, var også udtaget til U/17-landsholdet tilbage i august, men kom ikke afsted.

Tyrkiet deltog ved en fire nationers turnering i Ungarn, men da det ikke var på officielle landskampdatoer, var Brøndby IF ikke forplgtet til at lade stopperen rejse med landsholdet. I klubben vurderede man, at det var bedst, at Erem Özkul blev hjemme.

Træningslejren i Istanbul varer fra den 18. til den 28. september, og udover træning vil der blive spillet nogle kampe mod lokale hold. Som nævnt er lejren de sidtse forberedelser inden, Tyrkiet i næste måned skal spille EM-kvalifikation. Se hele den tyrkiske trup her.

Tyrkiet er i gruppe med Bulgarien, San Marino og Schweiz. Gruppespillet afvikles i Bulgarien fra den 13. til den 19. oktober.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder