Lukas Larsen
Foto: Jimmi Brandt Pedersen ©
NYHED

U/17-landshold: Lukas Larsen startede inde i målfest

 
Lørdag spillede Kroatien og Danmark 4-4 i en U/17-landskamp. Lukas Larsen fra Brøndby IF fik den første time på banen.

    • Lukas Larsen
    • Steen Sørensen
      11. februar 2023 - Klokken 15:53
  • Steen Sørensen
  • Steen Sørensen
    11. februar 2023 - Klokken 15:53

Efter onsdagens nederlag mod Tyrkiet kom Danmark lørdag eftermiddag på pointtavlen ved U/17-turneringen i Kroatien. Mod værterne var de rød/hvide med til at skabe en sand målfest, og de to hold delte i porten.

Efter en dansk pausefæring på 2-1 endte opgøret 4-4, hvor kroaterne udlignede i til slutresultatet i dommerens tillægstid. Undervejs var Danmark foran med både 2-0 og 3-1, men kunne altså ikke holde hjem.

For anden kamp i træk startede Lukas Larsen fra Brøndby IF og Brøndby Masterclass inde på venstre back, og denne gang blev det til en time på banen. Stillingen var 3-1, da Larsen gik ud, og blot et kvarter senere stod der 3-3 på måltavlen.

De danske mål blev sat ind af Amin Chiakha til 1-0, Hjalte Bidstrup til 2-0 - begge fra FCK - og endelig Club Brugges Tobias Lund Jensen til både 3-1 og 4-3. Senere lørdag mødes Sydkorea og Tyrkiet i en tidlig gruppefinale.

Danmark spiller igen på tirsdag kl. 10:00 mod Sydkorea, inden turen går retur nordpå. Senere tirsdag nødes Kroatien og Tyrkiet.

 





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.





Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder