Bertram Kvist og Matteo Grosso
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

U/17-landsholdet vandt i Skagen

 
Danmarks U/17-landshold, der har fem Brøndby-spillere i truppen, er i disse dage i Frederikshavn for at træne og spille venskabskampe. Her til aften var de i Skagen for at møde Østrigs U/17-landshold. En kamp, hvor Danmark trak længste strå.

  • Bertram Kvist og Matteo Grosso
  • Marcus Linkhorst
   3. september 2021 - Klokken 21:57
 • Marcus Linkhorst
 • Marcus Linkhorst
  3. september 2021 - Klokken 21:57

Der duftede af fodbold, da Skagen IK fredag aften var vært for U/17-landsholdets venskabskamp mod Østrig. Mange folk var dukket op og solen skinnede, mens øllene var kolde og grillen varm. 

Danmarks U/17-landstræner fortalte også efter kampen, at han var glad for det arrangement, Skagen IK havde stablet på benene. Det på banen kunne han også godt være tilfreds med. 

Danmark kom nemlig bedst ud til kampen. De dominerede, kom i Østrigs felt og tillod ingen nævneværdige chancer i den modsatte ende, og efter 15 minutters spil kunne tilskuerene så se Danmark bringe sig foran 1-0, da Valdemar Andreasen fik scoret, og så kunne jublen bryde ud. 

Brøndby har fem spillere med U/17-landsholdet i disse dage, og to af dem, Bertram Kvist og Malek Bakhit, startede inde på henholdsvis midtbanen og venstreback, og de begge havde gjort en god figur fra start af. Bertram Kvist kontrollere midtbanen og kom med frem, mens Malek Bakhit gjorde det godt på backen og bidrog offensivt. 

Efter 23 minutter var Bertram Kvist også på spil i Østrigs felt efter kombination med Malek Bakhit, men det blev ikke til mere, da han blev væltet og fik trådt støvlen af. Han appellerede for straffespark, men kampens dommer så intet straffespark. 

Danmark gik til pause med en fortjent føring på 1-0 efter en flot indsats i første halvleg, hvor de formåede at kontrollere opgøret og holde Østrig fra store chancer. 

Anden halvleg viste sig at være en lidt mere rodet affære, hvor Danmark var knap så organiseret, som de var i første halvleg. Men det var alligevel ikke uden store chancer, for efter 57 minutters stod Malek Bakhit i vejen for en Østrig-scoring, da han fik reddet bolden på stregen. 

Efter 60 minutters spil kom de første danske udskiftninger så, og her kom Matteo Grosso, der også spiller i Brøndby, ind og erstattede Malek Bakhit. Blot 12 minutter senere kom endnu en Brøndby-dreng ind og erstattede en anden. Bertram Kvist gik ud, og ind gik Mads Beyer. Kun Ludwig Vraa var den eneste Brøndby-spiller, der ikke fik kampminutter den dag. 

I slutminutterne skulle Matteo Grosso blive den, der havde en afgørende fod i eget felt, som Malek Bakhit havde det i første halvleg. Han nåede netop at få tacklet en østrigsk spiller i skudøjeblikket. Østrig fik ikke flere chancer, og Danmark kunne trække sig sejrrigt ud af dagens opgør. 

På mandag har Danmark U/17 igen en venskabskamp mod Østrig på programmet - denne gang klokken 11 på Frederikshavn Stadion. 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Ludwig Vraa blev også skiftet ind - samtidigt med Matteo.
   
  • @Carsten vraa Sønnike?
   1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021