oliver Sejer
Foto: Privat ©
NYHED

U/17: Oliver Sejer Lauritsen skriver kontrakt med Brøndby IF

 
U/17-spilleren Oliver Sejer Lauritsen har skrevet under på sin første kontrakt med Brøndby IF. Den løber til udgangen af 2024.

  • oliver Sejer
  • Nanna Møller Karlsen
   26. november 2021 - Klokken 23:52
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  26. november 2021 - Klokken 23:52

Forsvarsspilleren Oliver Sejer Lauritsen har skrevet under på sin første kontrakt med Brøndby IF. Aftalen løber til den 31. december 2024 og er altså en tre-årig kontrakt. 

- Som 11-årig blev jeg kontaktet af både Brøndby og FCK. Jeg valgte at skrive under med Brøndby, eftersom at det som barn altid har været mit mål at spille der. Jeg bor i Brøndby og har familie som også har spillet der som ungdomsspillere. Træningsmiljøet i Brøndby er godt og udvikler mig på mange måder. Jeg har nu spillet i Brøndby siden U/13 og har altid følt at de har taget sig godt af mig. Både på og udenfor banen, fortæller Sejer om valget om at skrive under med Brøndby.

Sejer, der er årgang 2006, er en del af det talentfulde U/17-hold i Brøndby, hvor der er stor kamp om pladserne. Han har således ikke fået debut i U/17 Ligaen endnu, men det arbejder han hårdt hen mod.

- Vi har en stor trup med mange dygtige spillere, så der er meget konkurrence om pladserne. Mit mål for resten af sæsonen er derfor at få bidt mig fast på U/17-kampholdet.

FAKTA:

Kontraktlængde: 31. december 2024
Fødselsdato: 24. november 2006
Position(er): Midterforsvar (tidl. højre back)
Favoritben: Højre
Tidligere klub(ber): BK Avarta og Vanløse IF

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oliver Sejer (@oliver_sejer)

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    27. november 2021   

 • Pragtfuldt med en lokal knægt fra slutningen af året. 80% af alle profesionelle fodboldspillere er født i første halvår. Han er godt nok høj af en 15-årig. Hvad måler han nu, og hvad er de færdige forventninger, 2,09m?

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021