Max Juhl
NYHED

U/17: Sent mål spolerede Brøndby-comeback

Et sent mål af Silkeborg satte en kæp i hjulet på et ellers flot Brøndby-comeback, hvor de blå/gule havde fået vendt 1-3 til 4-3.

• Max Juhl
    • Nanna Møller Karlsen
      9. maj 2021 - Klokken 09:25

Lørdag eftermiddag jagtede U/17-holdet oprejsning på udebane mod Silkeborg. Cheftræner Sune Lærkedahl Jensen stillede med følgende 11 fra start i kampen:

Malthe Schou
Matteo Grosso - Mikkel Durlev - Max Juhl - Kean Tran
Bertram Kvist - Mathias Jensen - Oscar Schwartau
Kasper Larsen
August Carlsson - Oscar Sejrup

Brøndby kom planmæssigt foran på et mål af topscorer Oscar Sejrup, men siden kom hjemmeholdet tilbage i kampen og Silkeborg endte med at gå til pause med en føring på 2-1. Patrick Allentoft så første halvleg fra bænken, men blev skiftet ind i pausen sammen med Benjamin Luka Kold Rasmussen og Mads Beyer.

- Vi startede rigtig godt ud med god intensitet og fik også scoret et mål. Men da de scorede til 1-1, var den gode intensitet faldet lidt, og da de så scorede til 2-1, var vi faldet helt fra hinanden. Ud over det brændte vi et hav af chancer. Vi kunne have været foran 5-2 ved pausen, hvis vi havde været lidt skarpere, lyder det fra Allentoft.

De blå/gule forsøgte altså virkelig at ændre kampen med tre udskiftninger i pausen, men alligevel var det Silkeborg, der udbyggede føringen. Men Brøndby gav ikke op.

- I anden halvleg gik der ikke lang tid før de scorede til 3-1, men vi stoppede ikke med at arbejde hårdt og fik så et straffe, som vi scorede på. Fem minutter efter scorede jeg til 3-3, lyder det fra Patrick Allentoft.

- Vi blev ved og så headede Max (Juhl, red.) bolden i mål til 4-3 til os. Men i det 84.minut fik de et hjørnespark,som blev sparket ud af feltet til en af deres spillere, hvor han så sparkede den i mål første gang. Vi brændte så tre straffespark i det nye straffesparkskonkurrenceformat, som gjorde, at vi ikke vandt det ekstra point.

- Vi vil altid være skuffede over ikke at vinde. Og i dag er vi ekstra skuffede. Vi var klart bedre og havde 100 chancer, som vi skulle score på, hvor de havde fire chancer og det er så dem, de scorede på.

På trods af den seneste tids svingende resultater, ligger U/17-holdet fra Brøndby fortsat på andenpladsen i ligaen. Du kan se stillingen i U/17 Ligaen HER.

KAMPEN I TAL:
Silkeborg IF U/17 - Brøndby IF U/17, 4-4 (2-1)

15. minut: 0-1; Oscar Sejrup
16. minut: Gult kort til Theodor Felix Hoffmeyer Beck
26. minut: Gult kort til Mathias Jensen
33. minut: 1-1; Frederik Nedergaard
39. minut: 2-1; Simon Birch Andersen
46. minut: Mathias Jensen UD /  Benjamin Luka Kold Rasmussen IND
46. minut: Kasper Larsen UD / Patrick Allentoft IND
46. minut: Oscar Sejrup UD / Mads Beyer IND
53. minut: 3-1; Sofus Jensen
55. minut: Gult kort til Malthe Rose Haislund Wallin
56. minut: 3-2; Bertram Kvist (straffe)
61. minut: 3-3; Patrick Aurø Allentoft
64. minut: Oscar Schwartau UD / Benjamin Kold iND
74. minut: 3-4; Max Juhl
77. minut: Kean Tran UD / Malek Bakhit IND
84. minut: 4-4; Rasmus Andersen

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.