Fodbold live resultater

Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

U/17 til Algarve Cup: Sådan er det gået indtil nu

 
Brøndby IF U/17 er i denne weekend til Algarve Cup i Portugal. Her får du en opdatering på, hvordan det er gået indtil videre.

  • Nanna Møller Karlsen
   6. november 2022 - Klokken 00:25
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  6. november 2022 - Klokken 00:25

Brøndby IFs U/17-mandskab er i disse dage i Portugal, hvor de spiller med i Algarve Cup. Vi har allieret os med U/17-cheftræner Menno van Dam, som her giver en opdatering på, hvordan det indtil videre er gået holdet.

FREDAG

Kamp 1. Brøndby IF - Sevilla: 0-2

- Vi spillede rigtig godt, men kom bagud på to standardsituationer, og tabte på attituden fra spansk fodbold. Grimme tacklinger, tidsudtrækning. På bolden havde vi nogle gode angreb, siger Menno van Dam.

Kamp 2. Brøndby IF - Benfica: 0-0

- Vi var chefer på banen. Vi spillede dem fuldstændig i vores crazy Brøndby-stil. Vi ramte træværket og fortjente at vinde. Stolt af drengene, lyder det fra Menno van Dam.

Kamp 3. Brøndby IF - SC Olhanense: 2-0 (Waldemar Bjergfelt, Alfred Klamer)

- Vi var totalt i kontrol. Det eneste var at vi missede for mange muligheder. Men lige nu sætter vi Brøndby på landkortet med vores spillestil. Samtidig en fantastisk indsats af staben rundt om holdet: Kevin Kuperman, Mads Wurms Kristoffersen og Steen Gildesberg. Sammen med Viktor Kynde udgør vi et topsport-klima med fokus på præstationer, restitution og forberedelse, siger cheftræner van Dam.

LØRDAG

Kamp 4. Brøndby IF - CASA Football Academy: 4-0 (Lukas Larsen, Lukas Larsen, Alfred Klamer, André Escobar)

- Det var one way traffic. Vi scorede fire mål, men vi kunne have scoret mindst syv. 

Kamp 5. Brøndby IF - FC Utrecht: 1-0 (André Escobar)

- God kamp! Vi startede rigtig godt og spillede os til to store chancer. Derefter fik vi scoret til 1-0 på et frispark af Esco og blev trætte, men forsvarede os som dyr! Det var en god holdpræstation. Kampene hernede varer 40 minutter. De sidste 20 minutter i denne kamp var en kamp, for vi var trætte. Men mentaliteten og familiefølelsen på holdet vandt de sidste 20 minutter for os, siger Menno van Dam.

Brøndby IF skal søndag jagte revanche mod Sevilla, som de møder i det videre forløb, hvor Brøndby skal kæmpe med om pladserne fra 5 til 8. Generelt giver det holdet og de unge spillere ekstremt meget at være med til disse udenlandske turneringer, siger den hollandske træner Menno van Dam:

- Det at spille mod andre kulturer og måder at anskue fodbold på, gør disse turneringer så værdifulde. Spillerne lærer at spille med trætte ben. Hvordan man skal bruge sin krop i forberedelsen til den næste kamp. Hvis Brøndby kommer tilbage til toppen og spiller fast med i europæisk fodbold, så skal vi lære spillerne i Masterclass at spille sådan her i turneringer som denne med høj intensitet og på topniveau.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • “Vi var chefer på banen. Vi spillede dem fuldstændig i vores crazy Brøndby-stil.“

  “Vi var totalt i kontrol. Det eneste var at vi missede for mange muligheder. Men lige nu sætter vi Brøndby på landkortet med vores spillestil.”

  “Det var one way traffic. Vi scorede fire mål, men vi kunne have scoret mindst syv“

  Menno Van Dam er en fantastisk karakter. Sikke en energi og optimisme han har banket ind i det hold. Vi SKAL simpelthen have implementeret en spillestil på førsteholdet, der kan forløse de power-spillere vi uddanner i MC. Det er vores chance for at få en sportslig edge og skabe begejstring omkring Brøndby igen.
  4 enige
   
  • 1878
  • 1878   6. november 2022   

  • @Klipklapperen spot on! Meget enig!
   
  • @Klipklapperen jeg tror godt der kunne være en fremtidig SL-træner i menno, hans udvikling af u17 holdet er vanvittigt, i hvert fald hvis vi sammenligner med u19 holdet, som egentligt burde være et bedre hold, men de er gået FULDSTÆDNIG i stå under CS
   
  • K-man
  • K-man   7. november 2022   

  • @Klipklapperen Det kommer desværre aldrig til at ske med CV ved roret.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER