Fodbold live resultater

Foto: Freja Borne ©
NYHED

U/17: Ungt Brøndby-hold sejrede i Malmö - og havde særligt fokus på to ting

 
Brøndby IF U/17 vandt fredag aften 3-2 i Malmö med et ungt hold. De havde særligt fokus på to ting i årets første testkamp, siger cheftræner Menno van Dam.

  • Nanna Møller Karlsen
   21. januar 2023 - Klokken 01:46
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  21. januar 2023 - Klokken 01:46

Fredag aften var det tid til at få kampminutter i benene igen for Brøndby IF U/17, som ligesom U/19-holdet var et smut over sundet for at møde Malmö FF i en træningskamp. Cheftræner Menno van Dam havde valgt følgende spillere til startopstillingen i kampen:

Rasmus Sommerlund Eriksen
Noah Kirkegaard - Oliver Sejer - Erem Özkul - Magnus Buades (U/15)
Jakob Wismann
Danial Riaz - André Escobar
Jacob Ambæk
Jonathan Agyekum - prøvespiller

- Kampen var faktisk rigtig god. Vi kom tidligt bagud 1-0 og derefter spillede vi stærkt. Vi spillede med højt pres, hurtige omstillinger og i opbygningen og på bolden med hurtige positioneringer og hurtige angreb. Vi fik udlignet og kom også foran, siger U/17-cheftræneren.

- I anden halvleg skiftede vi mange spillere, og mange unge spillere kom ind. De spillede også stærkt. Vi lavede en enkelt fejl og de kom på 2-2, men i sidste ende vandt vi 3-2 efter at have spillet god fodbold, så jeg var meget glad.

Brøndbys mål blev sat ind af Jonathan Agyekum (x2) og William Holm. Undervejs blev der spilletid til flere spillere fra U/15-holdet, så det var altså et ungt Brøndby-mandskab, der endte med at køre sejren hjem. Herunder ses holdet som det så ud efter 60 minutter:

Prøvespiller
Noah Kirkegaard - Oliver Sejer - Pelle Hoekstra (U/15) - Sebastian Rosenwanger
Ali Al-Najar (U/15)
Viggo Poulsen (U/15) - Sander Larsen (U/15)
Adam Choukri (U/15)
William Holm - prøvespiller

Holdet havde særligt fokus på to ting i denne kamp, fortæller Menno van Dam:

- Det var vores første kamp efter vinterpausen, så vi havde fokus på to ting. 1) Dosering. I dag spillede vi mod Malmö og på søndag møder vi FA2000, så alle skal have 60 minutter i benene i denne weekend. Det er også grunden til at vi bringer så mange spillere op fra U/15, og det var fedt at se drengene på tæt hold og give dem en god platform at præstere på. 2) Vi brugte kampen til at skabe sammenhæng på banen. I vores spillestil har vi brug for at hænge sammen som et hold og være connectede. I presspillet og i bevægelserne for at kunne spille hurtigt sammen. Med denne sammenhæng skaber man også holdånd. Jeg var meget tilfreds med indsatsen i dag. Nu videre til søndag.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    21. januar 2023   

 • Prøvespiller ? Danske eller ?
  1 god kommentar
   
  • @Sinbad De er sikkert norske
   2 god kommentar

 • Der er altså noget potentiale i Jonathan Agyekum, hvis han begynder at udnytte de chancer han altid kommer frem til. Han har en voldsom power.

  Jeg hæfter mig også ved, at Pelle Hoekstra ser ud til være hentet i B1903. Det er et stærkt skifte.
  2 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner