Fodbold live resultater
Matteo Grosso
Foto: Nicolai Berthelsen ©
NYHED

U/18-landshold: Brøndby-kvintet med i dansk nederlag til stærkt japansk hold

 
Mandag eftermiddag spillede det danske U/18-landshold sin tredje og sidste kamp på turen til Kroatien. Det blev til et nederlag på 2-0 mod Japan, og samtlige fem Brøndby-spillere var i aktion.

  • Matteo Grosso
  • Steen Sørensen
   22. november 2022 - Klokken 06:18
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  22. november 2022 - Klokken 06:18

Efter flotte og relativt sikre sejre over først Portugal og siden Irland kom det danske U/18-landshold ned på jorden, da det mandag eftermiddag blev til et nederlag på 2-0 mod Japan efter 0-0 ved pausen.

Japan har et stærkt hold, som på det seneste har imponeret. Alene i denne måned er det nu blevet til fire sikre sejre - to gange over Belgien samt over Sverige og Danmark - og et enkelt nederlag mod Kroatien.

Af den danske trups fem Brøndby-spillere var de fire med fra start. Det blev til fuld spilletid for Malek Bakhit og Matteo Grosso (billedet) på hver sin back samt Bertram Kvist  som venstre kantangriber.

Noah Nartey startede sem en af to 8'ere på den danske midtbane og fik 67 minutter, mens Ludwig Vraa-Jensen blev skiftet ind i det cantrale forsvar fra anden halvlegs start.

De to japanske scoringer faldt ved Toki Yukutomo efter en times spil og ti minutter senere ved Keisuke Goto. De spiller begge hjemme i Japan.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER