Oscar Schwartau
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
NYHED

U/18-landshold: To Brøndby-scoringer ikke nok til dansk sejr

 
På trods af mål fra både Lukas Larsen og Oscar Schwartau fik det danske U/18-landshold blot uafgjort mod Norge. Begge Brøndby-spillere startede ude tirsdag, men kom ind fra starten af anden halvleg.

  • Oscar Schwartau
  • Steen Sørensen
   15. september 2023 - Klokken 15:43
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  15. september 2023 - Klokken 15:43

I løbet af den netop overståede landskamptermin har det danske U/18-landshold været i det sydøstlige Sverige for blandt andet at spille to kampe. Lørdag i sidste uge blev det til en sejr over svenskerne på 3-1, og i tirsdags var det så Norge, der stod på menuen.

I modsætning til lørdagens kamp måtte den danske trups to Brøndby-spillere, Lukas Larsen og Oscar Schwartau tirsdag starte på bænken. Om det var en del af forklaringen skal være usagt, men første halvleg blev en rodet affære uden scoringer, og begge blev skiftet ind i pausen.

Så kom der pludselig gang i affæren, men det var Norge, der først fik scoret ved Julian Bakkeli Gonstad fra HamKam efter ti minutters spil. Samme Gonstad skulle ende med at blive kampens store profil med endnu to scoringer i de sidste fem minutter, som gav Norge slutresultatet 3-3.

Inden da havde Danmark på et flot kvarter fra 70. til 75. minut bragt sig på 3-1, hvor Lukas Larsen scorede det første mål og Oscar Schwartau det sidste, som længe så ud til at være afgørende. I mellem de to scoringer havde Tobias Lund fra Club Brugge gjort det til 2-1.

Næste opgave for det danske U/18-landshold er en fire nationers turnering i Kroatien til Oktober. De sidste to hold er Holland og endnu en gang Norge.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Flot entre på U18 landsholdet af Lukas Larsen med to kasser - der må være genvalg til næste samling.

  Hvis Claridge kan holde sig skadesfri, kommer han formentlig også med igen, og med Aguyekums nuværende form kan han heller være langt fra.
  2 enige
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder