Foto: ©
NYHED

U/19: Brøndby i målrig deler med Lyngby

 
Brøndby IFs U/19-hold var på vej mod sejren, men smed to point til slut i en målrig 3-3-deler mod Lyngby BK lørdag eftermiddag.

  • Nanna Møller Karlsen
   24. oktober 2020 - Klokken 15:27
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  24. oktober 2020 - Klokken 15:27

Lørdag eftermiddag stillede Brøndby IFs U/19-hold til start på kunstgræsset på bane 12. Modstanderen var Lyngby BK og cheftræner Christian Sørensen havde valgt følgende 11 spillere fra start i kampen:

Tobias Juul

Hjalte Andersen (U/17) - Mads Westergren - Cornelius Allen - Magnus Ravn

Laurids Brandt Andersen - Andreas Pyndt Andersen (U/20) - Marinus Løvgren Larsen

Mathias Kvistgaarden - Jagvir Singh (U/20) - Oscar Sejrup (U/17)

Brøndby fik en fin start på kampen og Jagvir Singh testede stolpen, men i stedet for at trille i mål, trillede bolden ud igen. Herefter overtog Lyngby momentum i kampen og gæsterne var det bedste hold set over hele første halvleg, selvom det var ganske chancefattigt.

Lyngby fik dog bolden i nettet en enkelt gang. Efter et godt og velspillet angreb blev et fladt indlæg sendt ind til Lucas Ørneborg, der sikkert bragte gæsterne foran. Lyngby gik til pause med 1-0 på tavlen.

Gæsterne kom bedst ud til anden halvleg, men fik ikke udnyttet de gode minutter. Og så tog Brøndby i stedet teten. Marinus Løvgren Larsen er frisparksekspert. Man skal ikke give ham muligheden for at sparke et frispark nogle meter uden for feltet. Brøndby fik et frispark i højre side og umiddelbart lå den ikke så godt til en højrebenet, men det var Marinus ligeglad med. På fantastisk vis sparkede han bolden over i fjerneste hjørne til 1-1.

Målet gav Brøndby blod på tanden og pludselig var momentum vendt. Brøndby angreb et par minutter efter og Mathias Kvistgaarden sloges godt for det i feltet. Til sidst fik han lagt bolden af til Singh, der sikkert sparkede hjemmeholdet i front med 2-1.

Der stod Brøndby på det hele i denne fase. Oscar Sejrup drev bolden frem og satte modspillerne skakmat med sin fart. Til sidst spillede han Singh fri i feltet, men hans afslutning blev reddet. Til gengæld havnede returen hos netop indskiftede Louis Peña Christoffersen inde foran mål og han scorede til 3-1.

Det burde have været dødsstødet til Lyngby og i et stykke tid så de også ud til at være slagne. Men så fandt de pludselig noget energi og tro på tingene. De reducerede med fem minutter igen og så kom Brøndby for alvor på hælene. 

Dybt inde i dommerens tillægstid gik det galt. En Lyngby-spiller kanonerede bolden på overliggeren. Den hoppede ned på stregen og ud i spil igen, hvor en Lyngby-spiller kom stormende og sparkede den i et tomt mål. 3-3. Brøndby burde have kørt sejren hjem og sat tre point ind på kontoen, men i stedet måtte de nøjes med et enkelt.

Jagvir Singh var blandt Brøndbys bedste. Alt offensivt gik gennem ham. Ofte traf han de rigtige beslutninger, men der var også angreb, hvor han ikke fik det optimale ud af det. På højrebacken spillede U/17-holdets Hjalte Andersen og han spillede rigtig fint. Han kan sagtens være med på U/19-niveau.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Lyder som endnu en sløj præstation af U19 holdet, og målene fortsætter med at flyve ind om ørene på Juul, som ser ud til at have slået Ziegler af. Ligner at Singh er den U20 der får vist mest - uden ham så det da helt skidt ud.

  Fint med fokus på personlig udvikling over resultater, men de unge må sgu også gerne få nogle succesoplevelser og tage selvtillid med op i A-truppen.

 • kewell
 • kewell
  Betalende bruger
    24. october 2020   

 • Nu er det mindre vigtigt, at vi har et helt U19 hold der præsterer, men mere vigtigt, at vi har enkelte spillere, som vi ender med at kunne bruge på 1. holdet.
  CV har tydeligt fortalt hvad fokus for U-holdende er, og den holdning deler jeg 100%.
  Derfor betyder det samlede resultat også mindre for mig, set i forhold til udviklingen og præstationerne er fra de enkelte spillere.
  Man ser på holdkortet, at vi stiller med to U17 fra start. Det betyder alt andet end lige, at det er to vi kan regne med, med mindre der bare ikke er noget alternativ på pladsen.
  Så Hjalte Andersen og Sejrup er to spillere fra U17 man kan have en forventning til, og så vidt jeg husker også to der jævnligt repræsenterer U-landsholdene.
  Ligeledes får Marinus Larsen også starter hver eneste gang, til trods for at han er 1. års U19, og det ligner også en spiller, man i den grad kan forvente at se på 1. holdet om relativt få år.
  Kvistgaarden kender vi allerede, og så må vi se om ikke også Singh og Pyndt får chancen i 1. holds truppen.
  Jeg synes det ser ganske lovende ud med talenterne der er på vej.
  Kan man hive to-tre op, fra hver årgang, og samtidigt få noget ud af dem på 1. holdet, er det godt gået.
  1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021