NYHED

U/19: Brøndby klaskede FCM med 6-1

Brøndby IF U/19 leverede endnu en stærk præstation, da de lørdag eftermiddag besejrede FC Midtjylland med hele 6-1 på udebane.

• Nanna Møller Karlsen
      30. oktober 2021 - Klokken 17:13

Brøndby IF U/19 slog senest OB med 8-2, så denne lørdag eftermiddag skulle de forsøge at følge op på den præstation. Cheftræner Christian Sørensen stillede med følgende 11 fra start:

Lucas Ziegler
Malek Bakhit (U/17) - Cornelius Allen - Filip Andersen - Matteo Grosso (U/17)
Marinus Løvgren Larsen - Oliver Jeppe (C) - Valdemar Kwasniak - Bertram Kvist (U/17)
Yousef Salech (U/20) - Mathias Kvistgaarden (U/20)

Det blev endnu en mindeværdig eftermiddag for Christian Sørensens tropper, som leverede en stærk præstation og hev endnu en storsejr. Denne gang på udebane mod FC Midtjylland. Brøndby scorede fire mål på 22 minutter i første halvleg og så var den kamp afgjort.

Yousef Salech blev atter dobbelt målscorer og han er meget tilfreds med holdets præstation.

- Jeg synes vi var dominerende fra start og gav dem store problemer med at spille grundet vores aggressive pres, som gjorde at vi erobrede mange bolde. Fedt med endnu en kamp, hvor vi scorer så mange mål, men det kunne sagtens også været blevet til flere. De kom bedre tilbage i slutningen af første halvleg og jeg synes generelt anden halvleg var mere lige. Vi var dog meget mere kreative og effektive nok til at skabe chancerne og selvfølgelig score på de fleste, siger Salech til 3point.dk og fortsætter om den skarpe offensiv:

- Vi spiller med mange offensive spillere på én gang, hvilket gør at modstandernes forsvar skal være opmærksomme på rigtig mange spillere. Vi angreb dem med både backs, de to 8’ere og så os fire fremme. Så synes jeg også, at vi blevet dygtige til at finde hinanden foran målet og tage de rigtige positioner, hvilket gør at vi blive farlige.

Salech scorede som tidligere beskrevet to mål i dagens kamp og leverede også assisten til Marinus Larsens åbningsmål. Salech gjorde det selv til 2-0 og det endda med en assist fra målmand Lucas Ziegler.

- Ziegler høvlede den langt og dybt til mig, og så var vi faktisk tre mod to, og så sparkede jeg den bare selv ind i det lange hjørne fra højre side. Mit andet mål (til 5-0, red.) var et indlæg fra højre, der røg over hele feltet, og så kunne Matteo Grosso sparke den på tværs af feltet igen, så jeg midt for mål kunne prikke den ind.

Brøndby IF ligger nummer 2 i U/19 Ligaen efter det suveræne førerhold fra FCK.

KAMPEN I TAL:

FC Midtjylland U/19 - Brøndby IF U/19, 1-6 (0-4)

10. minut: 0-1; Marinus Løvgren Larsen
14. minut: 0-2; Yousef Salech
30. minut: 0-3; Mathias Kvistgaarden
32. minut: 0-4; Bertram Kvist
60. minut: 0-5; Yousef Salech
62. minut: Valdemar Kwasniak UD / Benjamin Luka Kold Rasmussen IND
62. minut: Filip Andersen UD / Joseph Mwamba IND
67. minut: 1-5; Oscar Luigi Fraulo
74. minut: 1-6; Mathias Kvistgaarden
77. minut: Bertram Kvist UD / Oscar Sejrup IND
77. minut: Mathias Kvistgaarden UD / Solomon Opoku IND

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

• Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      30. october 2021

• Det er et eller andet sted absurd, at U19 først begynder at levere, når U17-spillerne kommer på. Magnus Ravn og et par af de andre må godt nok føle sig overhalet indenom.

Det bliver spændende at se hvad der sker med Cornelius Allen som har kontraktudløb til nytår. Det er svært at se en højrefodet stopper få en U20-kontrakt som det ser ud pt.
    2 enige

• @Saesonkort De har da leveret over hele sæsonen også når U17 spillerne ikke var med. Tror mere det er kvistgaarden og Yousef salech der er kommet godt igang (ligesom mod lyngby hvor Bertram var den eneste fra U17 der var med)

Se 4 flere kommentarer

• @Saesonkort Magnis Ravn er færdig , han går mere op i sit hår end spillet på banen!

Se 1 flere kommentarer

• Salech banker på til Superliga truppen STÆRKT
    1 enig · 2 god kommentar

• Stærkt! Hvordan er der nu? Er det vinderen af u19, der skal spille youth League?

• @Anton Dværg ja, vinder kommer i youth league, men vi bliver desværre ikke nr. 1.
      fck har desværre et endnu bedre u19-hold.