Yousef Salech
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

U/19: Brøndby sprudlede og slagtede OB 8-2

 
Brøndbys U/19-hold kom tilbage på sporet, da de lørdag eftermiddag besejrede OB med 8-2.

  • Yousef Salech
  • Rasmus Damskov Frederiksen
   23. oktober 2021 - Klokken 20:14
 • Rasmus Damskov Frederiksen
 • Rasmus Damskov Frederiksen
  23. oktober 2021 - Klokken 20:14

Lørdag eftermiddag skulle Brøndby prøve at komme tilbage på sejreskurs mod OB efter nederlaget til Randers Freja FC. Cheftræner Christian Sørensen stillede fra start med følgende 11:

Lucas Ziegler
Malek Bakhit (U/17) - Cornelius Allen - Filip Andersen – Matteo Grosso (U/17)
Bertram Kvist (U/17) - Oliver Jeppe - Valdemar Kwasniak - Marinus Larsen
Mathias Kvistgaarden (U/20) - Yousef Salech (U/20)

Sæsonstarten hos Brøndbys U/19-hold har været meget stabil, men lørdag eftermiddag på bane 12 fik de sat en flot storsejr sammen, da de besejrede OB med 8-2. Vi skulle kun 13 minutter ind i kampen før Mathias Kvistgaarden kunne score sit første ud af tre mål i kampen. Målet blev skabt ved blot en af de mange omstillingsmuligheder hjemmeholdet var skarpe på i dag. Marinus Larsen, eller bedre kendt som Mini, fik erobret bolden på midten af banen og lagde den hurtigt videre til Bertram Kvist. Den unge U/17-spiller drev bolden frem til feltet, hvor han gav den videre til Yousef Salech, der ved et hårdt fladt indlæg fandt Kvistgaarden, som gjorde det til 1-0.

Efter scoringen lod hjemmeholdet gæsterne være mere på bolden og det var også ved at gå galt efter små tyve minutters spil, men en upræcis aflevering fra gæsterne gjorde at situationen løb ud i sandet. Salech var ikke færdig med at være i oplæggerens rolle, og otte minutter efter hans første oplæg lagde han op til endnu et mål. Den store og stærke angriber stod omringet af fire stribeklædte, man han fandt alligevel Bertram Kvist i en kort aflevering bag gæsternes forsvarslinje og så kunne han sætte den ind til 2-0.

Efter en halv times tid hvor OB mest af alt havde lignet en flok træningskegler, skiftede de tidligt ud. Der skulle ske nogle ændringer, hvis de skulle holde sig inde i kampen. Gæsterne formåede ikke at holde liv i kampen, da Bertram Kvist gjorde det til 3-0 og blev dobbelt målscorer. Målet startede ved endnu en bolderobring, denne gang af Oliver Jeppe, der sendte bolden direkte afsted til lynhurtige Kvistgaarden. Det så ellers ud til at han tøvede for længe med afleveringen, men stormende frem kom Bertram Kvist og han kunne få bolden i et cutback og sætte den usvigeligt sikkert ind.

Brøndby viste sig at være farlige inde i det lille felt, og Cornelius Allen var også tæt på at score sit første mål i sæsonen, men en linjedommer og et offsideflag holdt den bundsolide midterforsvarer fra at bryde ud i jubel sammen med resten af holdet. Med fem minutter igen af første halvleg kunne de blå-gule igen juble efter en scoring af Salech, der fik sat den i kassen efter noget klumpspil i det lille felt. Hjemmeholdet gik til pause med en komfortabel 4-0-føring.

Anden halvleg startede som første halvleg sluttede med et aggressivt hjemmehold, der ikke gav gæsterne meget betænkningstid på bolden. Bare to minutter inde i anden halvleg kunne Kvistgaarden score sit andet mål i kampen, denne gang var det Bertram Kvist, der var i oplæggerens rolle. Det er værd at nævne, at det var ’Sweeper Ziegler’ der kom godt ud af sit mål og lagde bolden op til Bertram Kvist og dermed havde en afgørende fod med i scoringen. Lucas Ziegler var igennem hele kampen god til at komme ud af sit felt og afværge de farlige stikninger i dybden.

Små ti minutter inde i anden halvleg fik Magnus Saaby reduceret på et flot langskudsmål til 5-1. Gæsterne prøvede at sætte sig på spillet efter scoringen men Brøndby var for stærke i pasningerne og holdt boldbesiddelsen.

Den unge U/17-spiller Malek Bakhit havde fået genvalg efter kampen i Kronjylland mod Randers og han viste sig også godt frem i dag. Et kvarter inde i anden halvleg prøvede Bakhit lykken uden for feltet, men keeperen fik taget fra og dirigeret bolden ud til et hjørnespark. Den lynhurtige back kom ikke på scoringstavlen i dag, men han kom på assistlisten, da han lagde op til en scoring af Mini med 25 minutter igen. Efter scoringen skiftede hjemmeholdet Oliver Jeppe og Mini ud og ind kom Benjamin Rasmussen og Solomon Opoku.

Blot et enkelt minut efter indskiftningerne kunne Kvistgaarden fuldføre et hattrick, da Matteo Grosso fandt den brandvarme angriber i dybden med en præcis aflevering, der gik over hele OB’s defensiv. Efter Hjemmeholdets scoring til 7-1 skiftede OB tre nye spillere ind. Med et kvarter tilbage lavede hjemmeholdet også en trippeludskiftning, hvor Magnus Ravn, Lukas Larsen og Oscar Sejrup kom ind i stedet for Matteo Grosso, Mathias Kvistagaarden og Filip Andersen.

Kampens eneste kort blev givet lige efter Ravn var kommet ind, da en OB’er kom alt for hårdt ind i tacklingen på Brøndby-backen. Ravn viste overskud og tog tacklingen med et smil og spillet gik videre efter målscoren Magnus Saaby havde fået sit kort. OB fik reduceret med små ti minutter tilbage, hvor gæsterne fik alt for meget plads i det lille felt.

Hjemmeholdet fik svaret hurtigt tilbage og blot to minutter efter OB-scoringen kunne Salech sparke den i kassen til slutresultatet 8-2. Ved 8-2 scoringen viste Brøndby endnu engang hvor hurtigt og flot de kan spille. Bertram Kvist startede med at finde plads inde på midten af banen, hvor han lagde en flad hård bold i dybden til Sejrup der til sidst kunne finde Salech, som satte bolden i kassen.

Salech, Kvist og Kvistgaarden boltrede sig i dag og viste sig alle godt frem i en imponerende Brøndby-sejr.

KAMPEN I TAL:
Brøndby IF U/19 – OB U/19, 8-2 (4-0)
13. minut: 1-0; Mathias Kvistgaarden
21. minut: 2-0; Bertram Kvist 
36. minut: 3-0; Bertram Kvist
42. minut: 4-0; Yousef Salech
47. minut: 5-0; Mathias Kvistgaarden
53. minut: 5-1; Magnus Saaby
64. minut: 6-1; Marinus Frederik Løvgren Larsen
65. minut: Marinus Frederik Løvgren Larsen UD / Solomon Opoku IND
65. minut: Oliver Jeppe UD / Benjamin Luka Kold Rasmussen IND
66. minut: 7-1; Mathias Kvistgaarden
74. minut: Matteo Grosso UD / Magnus Ravn IND
74. minut: Mathias Kvistgaarden UD / Lukas Mosgaard Sloth Larsen IND
74. minut: Filip Andersen UD / Oscar Hessner Sejrup IND
81. minut: 7-2; Charly Nouck Horneman
83. minut: 8-2; Yousef Salech

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Opløftende med en god præstation fra U19. Hold op jeg håber vi kan holde på Kvist et par år endnu.

  Også godt endelig at se noget offensivt output fra Kvistgaarden og Salech. De skulle helst høvle kasser ind på det her niveau, hvis man skal tro på, at de kan begå sig i Superligaen.

 • Joblar
 • Joblar   1 måned(er) siden   

 • Virkelig en opløftende præstation, Kvist virker som en virkelig spændende spiller, og en rigtig Brøndby dreng.

 • Glæder mig til sæsonen 23-24
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021