Oscar Sejrup
NYHED

U/19: Brøndby vandt med tenniscifre

Brøndby vandt lørdag eftermiddag overbevisende med 6-0, da AaB kom på besøg i U/19-Ligaen.

• Oscar Sejrup
    • Jesper Hammeken
      14. maj 2022 - Klokken 17:01

Brøndby IF mødte lørdag eftermiddag U/19-Ligaens bundprop, da AaB kom på besøg, og der var klasseforskel på de to hold. De blå/gule vandt med tenniscifrene 6-0. Cheftræner Christian Sørensen sendte følgende hold på banen fra start:

Jonathan Ægidius (U/20)

Christian Friedrich - Max Juhl - Oliver Jeppe (C) - Filip Andersen

Mathias Jensen (U/17)

Solomon Opuku - Benjamin Kold Rasmussen

Oscar Schwartau (U/17)

Oscar Sejrup - Yousef Salech

Brøndby startede i hopla, og bolden var knapt givet op, før den endte i Sejrups fødder efter noget klumpspil, hvor angriberen sikkert sendte den i nettet.

De blå/gule fulgte flot op på målet og udsatte AaB for et gennemført pres, som gjorde at Brøndby konstant sad på bolden. AaB's spillere nåede ikke at have bolden i lang tid, før de måtte sende en lang bold afsted, som typisk endte for fødderne af en med gul trøje. Det var tydeligt, at både AaB's trænerbænk og spillere var frustrerede.

AaB fik presset en stor chance ind i Brøndbys dominans. Max Juhl mistimede en tilbagelægning efter tyve minutter, som blev opsnappet af en AaB-angriber, som næsten fik trukket sig helt fri af Ægidius. Brøndby-målmanden nåede dog at presse angriberen nok til, at han sparkede forbi mål.

Brøndby kunne også bringe sig ydeligere foran efter 25 minutters spil. Benjamin Kold sendte en flot bold i dybden til Yousef Salech, som snød målmanden og lagde den ind i et tomt mål.

Føringen på 2-0 blev udbygget kort tid efter, da Mathias Jensen sendte en bold i dybden til Oscar Sejrup, som sendte bolden fladt på tværs i feltet til Salech, der kunne sparke den nemt ind til 3-0.

De to hold gik til pause med stillingen 3-0, og selvom AaB af et par omgange kom til chancer, var der tydelig klasseforskel på de to hold i første halvleg.

Der skulle kun gå fem minutter af anden halvleg, før Benjamin Kold fik bolden lidt uden for feltet og sparkede den flot i nettet til 4-0.

Ligesom i første halvleg scorede Brøndby to mål inden for kort tid. Der gik kun to minutter fra Benjamin Kolds scoring til, at Oscar Sejrup blev spillet i dybden af indskiftede August Carlsson. Sejrup driblede målmanden og kunne med en inderside sparke den stille og roligt ind i det tomme mål til 5-0.

Kampen blev lidt mere jævnbyrdig herefter, hvor AaB også kom frem til et par chancer. Gæsterne var utrolig tæt på at score efter en times spil, hvor de blå/gule ikke kunne få clearet ordenligt. En AaB-spiller kunne opsnappe bolden og sende en afslutning afsted, som trillede over på stolpen inden Ægidius fik kastet sig over den.

Ti minutter senere kunne Oscar Sejrup sætte kronen på værket og fuldende sit hattrick, da han sendte Brøndby i front med tenniscifrene og kampens slutresultat 6-0.

De sidste tyve minutter var mere stille og rolige. Brøndby havde bolden mest, og det blev også til nogle chancer, uden det var helt farligt.

'52: 5-0, Oscar Sejrup

''62: Noah Pedersen UD / Daniel Held IND (AaB)

'66: Christian Friedrich UD/ Hjalte Andersen IND

'68: 6-0, Oscar Sejrup

¨71: Max Juhl UD / Alexander Hvid IND

'73: Magnus Koch UD / Mathias Vægter IND

74': Gult kort til Jacob Buus (AaB)

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

• Pligtsejr mod et virkelig jammerligt AaB hold. Vildt så dårligt de er kørende på U-holdene i disse år.

Muligheden for bronzemedaljer bliver afgjort på tirsdag, hvor FCN har FCK, som allerede er mester, ude. Med en FCK sejr, kan vi selv afgøre det. Hvis det bliver uafgjort, kan målforskellen komme i spil. Der ligger holdene efter 6-0 sejren i dag lige. Dog har vi scoret flest mål.

• @Klipklapperen Ved du, eller andre, hvad der sker i AaB? Hvorfor er de så dårlige? Både U19 og U17 som også fik tæv i dag. Nærmest begge hold nederst i tabellen.

Se 2 flere kommentarer

• Sinbad
  • Sinbad
    Betalende bruger
      15. maj 2022

• Nå så er Salech nok ikke med i bussen til Ålborg idag.
    Hvad med Marius og Kwas ? Skal de med til Ålborg idag
    1 god kommentar

• @Sinbad Marinus blev skadet mod FCN i sidste uge og er nok ude i en måneds tid. Kwasniak tror jeg ikke var med fordi at han spillede U19 landskamp for et par dage siden.
      Jeg tænker at Salech er i spil til bænken i dag og det er derfor at han kun spillede en halvleg i går.