NYHED

U/19: Flyvende angrebsduo sprudlede i 4-0-sejr

Brøndby IF U/19 vandt denne lørdag for anden kamp i træk, da de besejrede Esbjerg fB med 4-0 på udebane.

• Nanna Møller Karlsen
      8. oktober 2022 - Klokken 22:37

Brøndby IFs U/19-hold fik for en uge siden en forløsende sejr, da de slog AaB på hjemmebane. Det var nemlig sæsonens første sejr, så den skulle holdet forsøge at følge op på i dag, da de mødte Esbjerg fB på udebane. Cheftræner Christian Sørensen havde valgt følgende mandskab fra start:

Noah Emil Sømmergaard (U/17)
Malek Bakhit - Ludwig Vraa-Jensen - Matteo Grosso - Alexander Hvid
Mathias Jensen
Mads Beyer - Solomon Opoku
Bertram Kvist
Oscar Sejrup - Eskild Munk Dall (U/20)

Brøndby IF kom ikke super godt ud til kampen og det første kvarter var noget haltende for gæsterne. Men til forskel fra tidligere, når de ikke har spillet godt, betød det denne gang ikke en masse chancer til modstanderne.

Efter det første kvarter satte Brøndby sig fuldstændig på kampen. Man havde lært af tidligere tiders fejl med en masse mål og omstillinger imod, og havde et lidt lavere udgangspunkt i presset. Det var en god disposition og efterlod et indtryk af et meget mere solidt Brøndby-hold end vi har set tidligere i sæsonen.

Samtidig er relationerne på holdet ved at blive spillet bedre. Angriberen Eskild Munk Dall kom relativt sent til holdet, men fik scoret sine første mål mod AaB, og han ligner mere og mere en spiller, som er ved at finde sine fødder på Vestegnen. I hvert fald spillede han en stor kamp mod Esbjerg. Han ligner en mand med selvtillid.

Han fandt ind i et rigtig godt samarbejde med angrebskollegaen Oscar Sejrup, der åbnede målscoringen efter lidt mere end en halv times spil. Men så gik det også stærkt. Da Brøndby IF gik til pause, var det med en føring på 3-0, for Eskild Dall scorede to gange inden de første 45 minutter var færdigspillet.

Brøndby-holdet har også tidligere i sæsonen vist tegn på at tage lidt for let på tingene i visse perioder, så der var i dagens kamp stor fokus fra bænken på at spille kampen helt færdig på trods af den store pauseføring. Der var da heller ingen slinger i valsen i det vestjyske for drengene fra Vestegnen. De spillede kampen flot færdig og fik endda udbygget føringen, da indskiftede Noah Nartey gjorde det til slutresultatet 4-0.

I forsvaret spillede Ludwig Vraa-Jensen en kæmpe kamp. Det var generelt en flot og helstøbt præstation af Brøndby-holdet, som dermed snuppede den anden sejr på stribe i U/19 Ligaen.

KAMPEN I TAL:

31. minut: 0-1; Oscar Sejrup
36. minut: 0-2; Eskild Munk Dall
39. minut: 0-3; Eskild Munk Dall
51. minut: Mads Beyer UD / Noah Nartey IND
51. minut: Oscar Sejrup UD / Valdemar Kwasniak IND
51. minut: Solomon Opoku UD / Benjamin Kold IND
70. minut: Bertram Kvist UD / Clement Bischoff IND
79. minut: 0-4; Noah Nartey
83. minut: Eskild Munk Dall UD / Mikkel Durlev IND