Fodbold live resultater

Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

U/19: Friedrich og Sejrup sænkede Randers

 
Christian Friedrich scorede to gange og Oscar Sejrup en enkelt, da Brøndbys U/19-hold lørdag vandt med 3-0 på udebane mod Randers.

  • Nanna Møller Karlsen
   5. juni 2021 - Klokken 16:14
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  5. juni 2021 - Klokken 16:14

Brøndbys U/19-hold skulle lørdag eftermiddag en tur til Randers. Der ventede en kamp i U/19 Ligaen og cheftræner Christian Sørensen stillede med dette mandskab fra start:

Lucas Ziegler
Hjalte Andersen (U/17) - Alexander Vestergaard - Cornelius Allen - Magnus Ravn
Waldemar Kattrup - Laurids Brandt Andersen - Marinus Løvgren Larsen - Solomon Opoku (U/17)
Oscar Sejrup (U/17) - Christian Friedrich

Brøndby bragte sig foran tidligt i kampen på et mål af Christian Friedrich, og da selvsamme Friedrich scorede for anden gang kort inden pausen, så det godt ud for Brøndby.

- Jeg synes overordnet set at hele holdet præsterede rigtig godt i dag. Vi holdt Randers fra mål og vi arbejdede hårdt for hinanden indtil kampen blev fløjtet af, siger Friedrich til 3point.dk.

- På det første mål sparkede Lucas Ziegler en rigtig flot bold ned i dybden, som jeg kunne løbe på. Derefter så jeg, at keeperen stod langt ude, så jeg valgte at tippe den over ham. På det andet mål lavede Oscar Sejrup nogle rigtig fine ting nede på sidste linje og han slog den ind i feltet, hvor min positionering gjorde, at jeg kunne heade den i mål.

Men der blev også scoret efter pausen og denne gang var det U/17-topscorer Sejrup, der selv var på pletten. Friedrich forklarer om målet:

- Vi lavede et rigtig fint opspil, hvor Solomon blev retvendt og kunne spille Sejrup i dybden. Med en inderside sendte han den over i det lange hjørne.

Kampen endtre 3-0 til Brøndby på en dag, hvor de blå/gule stillede med et meget ungt hold og tre U/17-spillere fra start, ligesom flere kom ind fra bænken.

- Holdet i dag var mget ungt, men det synes jeg slet ikke man kunne se på vores spil. Stor ros til de unge spillere, der kom ind og leverede varen. Vi bliver ved med at udvikle os som hold og det skal vi blive ved med indtil sæsonen er slut.

Christian Friedrich har selv været i god form i foråret og scoret mange mål for Brøndby - herunder altså to i dag mod Randers.

- Jeg er rigtig tilfreds med min udvikling hen over foråret. Men der har også været rigtig hårdt arbejde og fokus fra både mig selv, holdet og trænere, som har hjulpet og presset mig til det yderste. Nu skal jeg fokusere på de resterende kampe vi har tilbage, og forhåbentlig slutte godt af, slutter angriberen.

KAMPEN I TAL:

Randers FC U/19 - Brøndby IF U/19, 0-3 (0-2)

10. minut: 0-1; Christian Friedrich
42. minut: 0-2; Christian Friedrich
52. minut: 0-3; Oscar Sejrup
60. minut: Laurids Brandt Andersen UD / Valdemar Kwasniak IND
60. minut: Waldemar Kattrup UD / August Carlsson (U/17) IND
70. minut: Magnus Ravn UD / Matteo Grosso (U/17) IND
70. minut: Cornelius Allen UD / Filip Andersen IND
76. minut: Solomon Opoku (U/17) UD / Oliver Jeppe IND
90. minut: Gult kort til Christian Hartmann Lund

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    5. juni 2021   

 • @Nanna, er vi efterhånden der, hvor du godt kan spørge om det er en stratetisk beslutning at undlade årgang 01 og 02?
   
  • @Saesonkort
   
  • @Saesonkort Morten Frendrup, Mathias Kvistgaarden, Andreas Pyndt og Jonathan Ægidius er gået på ferie samtidig med resten af Superligaholdet. De er vel en ret stor del af de 01/02'ere man kunne forvente at se på holdet, hvis ikke de var rykket op?

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Saesonkort Det har det vel været mere eller mindre hele foråret i forhold til 02erne, Kvistgaarden og Westergren undtaget. I forhold til 01erne har JR og Singh været skadet det meste af foråret.

  Se 1 flere kommentarer

 • De resterende 01 er gået på sommerferie med SL holdet og 02 har der vel ikke været meget tilbage af i foråret. Så svaret giver vist dig selv :-).
  Flot af alle de unge drenge
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     5. juni 2021   

  • @Læderbolden, det er ikke helt korrekt. Vi har stadig en venstreback fra årgang 01 i Jacob Rasmussen, som ingen har set noget til i en menneskealder. Derudover er der stadig 6 årgang 02 udover Kvistgaarden. Min pointe er, at vi ikke skal gætte eller at det giver sig selv. Men at den journalistiske lyst til spørgsmålet skal slippes fri.

 • Champ
 • Champ   5. juni 2021   

 • Sagt det tidligere tror kvistgaarden er for klejn, til at kunne slå igennem på superliga niveau. Tror ikke på ham, ved han har været en del skadet.

  Men selvom han fik korte indhop, så jeg ikke noget som overviste mig, at han vil slå igennem.

  Fx som en Oscar Fallinus
   
  • @Champ Jeg syntes det er for tidligt at vurdere. Han har været skadet det meste af foråret og fik ikke kontinuerligt spilletid pga Corona i efteråret.

   Han skal gribe chancen denne sæson med indhop på SL mandskabet og vise at han kan være med, samtidigt med at han bygger på fysisk.
   Et ting er sikkert, det er at han har scoret rigtigt mange mål for u19 over lang tid med højre, Venstre og hoved. Så et eller andet kan han.

   Det fysiske er noget man kan bygge på.
   Jobbe var også meget klien da han kom op og væltede af et lille modstander puf.
   Se på ham nu, der er bygget muskler på, så han er endnu hurtigere, blevet bedre til at sætte af på en spiller der skubber og blevet fysisk fit.
   2 enige

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Der er altså nogle ekstremt spændende spillere på det u17 hold, Opoku, Grosso, begge Oscar’er og Hjalte for at nævne noget. Er Marinus ikke også u17 der bare er blevet rykket op?
  1 enig
   
  • @Sorteslyngel Nej, Marinus er 03er men født 30. december.

   Han gør skolen færdig nu her, så det bliver spændende at se, hvilken plan der er lagt for ham det næste års tid.
   1 enig · 1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER