Giran Pyne-Cole dækker bolden af
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

U/19-holdet må undvære skadet Giran Pyne-Cole

 
Giran Pyne-Cole er ude med en bruskskade og kan derfor ikke komme i kamp for Brøndbys U/19-hold. Han ved ikke, hvornår han er tilbage på banen.

  • Giran Pyne-Cole dækker bolden af
  • Nanna Møller Karlsen
   1. september 2020 - Klokken 21:58
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  1. september 2020 - Klokken 21:58

Offensivspilleren Giran Pyne-Cole har ikke været i aktion for Brøndbys U/19-hold i denne sæson. Det skyldes en bruskskade i det ene knæ, fortæller han, men tør ikke spå om, hvornår han kan være tilbage på banen.

- Det er en bruskskade i venstre knæ, ligesom da jeg havde det på højre side førhen. Heldigvis er skaden ikke af samme omfang, så det kommer til at tage kortere tid, end hvad jeg sidst prøvede. Dog kan jeg ikke sige med sikkerhed hvornår jeg er tilbage på banen igen, siger Pyne-Cole til 3point.dk.

Han er opsat på at komme stærkere tilbage, når han er fit igen.

- Mentalt er det selvfølgelig hårdt, da jeg har været igennem mange skader, og jeg håbede derfor på et år, hvor jeg kunne holde mig skadesfri og udvikle mig som spiller. Men sket er sket, og der kan ikke gøres mere end at kigge fremad og komme endnu stærkere tilbage - ligesom sidst. Jeg ved, hvad det indebærer, og jeg er uden tvivl klar til at give hundrede procent og mere til.

Giran Pyne-Cole er 18 år gammel og har kontrakt med Brøndby til sommeren 2021.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021