Clement Bischoff
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

U/19-landshold: Bischoff igen på pletten for Danmark

 
Clement Bischoff var igen i målscorerens rolle, da det danske U/19-landshold tirsdag aften var i aktion mod Australien.

  • Clement Bischoff
  • Nanna Møller Karlsen
   18. oktober 2023 - Klokken 00:25
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  18. oktober 2023 - Klokken 00:25

Clement Bischoff har gang i en stærk sæson på både klubplan og i landsholdsregi. Tirsdag eftermiddag startede han inde - på venstre back! - da det danske U/19-landshold tørnede sammen med Australien i en venskabskamp. Oscar Schwartau og Ludwig Vraa-Jensen var også at finde i startopstillingen for Danmark. Noah Nartey startede kampen på bænken.

Ungdomslandsholdene - herrer opdaterede fra kampen på deres Facebook-profil, og de kunne berette om en australsk scoring efter 18 minutters spil. Danmark fik dog udlignet kort før pausen på en scoring af Emil Højlund efter en 'kæmpe assist af Bischoff', som det blev beskrevet i liveopdateringen.

Anden halvleg var blot få minutter gammel, da Clement Bischoff bragte Danmark foran 2-1 med et drømmehug. Efter en times spil blev Oscar Schwartau skiftet ud.

Bischoff blev skiftet ud efter 81 minutters spil. I samme sekvens blev holdkammeraten Ludwig Vraa-Jensen skiftet ud. 

Australien fik udlignet til 2-2 efter 87 minutters spil. Et par minutter efter udligningen blev Noah Nartey sendt i aktion. Han og holdkammeraterne kunne dog ikke få kampen tippet til Danmarks fordel, og derfor skulle kampen afgøres på straffesparkskonkurrence. Efter 20 sparkede straffespark endte australierne med at trække det længste strå.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    18. october 2023   

 • Få nu den kontrakt på plads, CV

 • ingen grund til bekymring, der skulle allerede være lavet en mundtlig aftale.
  Forlængelsen vil nok med stor sandsynlighed komme efter 16 December i år.

  Hvor han fylder 18 år der, og man kan derfor lave en længere kontrakt end man kan på nuværende tidspunkt, han har en interesse i at blive i Brøndby og udvikle sig yderligere.

  Så mon ikke der kommer en forlængelse efter 16 December i år, CV skulle have styr på fremtidens mand her. Som i øvrigt så gerne vil Brøndby og spille flere kampe end hans onkel gjorde i sin tid.
  2 enige
   
  • Sinbad
  • Sinbad
   Betalende bruger
     19. october 2023   

  • @GARFIELD
   Håber du har ret men en farlig strategi at vente - unge angriber med mål i sig er en interesant spiller at tilknyttet - bare kig tilbage til i sommers hvor bif mistede et stort talent
   1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder