Clement Bischoff
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

U/19-landshold: Bischoff med afgørende assist i dansk sejr

 
Clement Bischoff leverede assisten til Danmarks kampafgørende scoring i en 2-1-sejr over Grækenland.

  • Clement Bischoff
  • Nanna Møller Karlsen
   24. marts 2024 - Klokken 08:48
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  24. marts 2024 - Klokken 08:48

Der er lagt op til gruppefinale mod værtsnationen Portugal i kampen om at komme til EM. For lørdag lykkedes det Danmark U/19 at besejre Grækenland, og de rød/hvide drenge er dermed på to sejre i to forsøg over henholdsvis Serbien og senest Grækenland. Det samme er Portugal. Men lad os lige gemme det. 

Først til lørdagens 2-1-sejr. Der var fundet plads til to Brøndby-spillere i startopstillingen. Det gjaldt Clement Bischoff på venstre wingback og Oscar Schwartau i offensiven. På bænken startede Noah Nartey og Ludwig Vraa-Jensen.

Midtvejs i første halvleg bragte Mafras Mads Lauritsen danskerne i front efter oplæg fra FC Nordsjællands Zidan Sertdemir. Mod slutningen af første halvleg brændte grækerne et straffespark.

Efter en times spil blev Noah Nartey skiftet ind, men blot få minutter efter sin indskiftning kunne han og holdkammeraterne se Grækenland udligne til 1-1. Men så er det jo godt at U/19-landsholdet har Bischoff på holdkortet.

For han er bare ekstremt kampafgørende. Således også mod Grækenland, hvor han også høstede fuld spilletid. Da der var spillet 80 minutter modtog han bolden i venstresiden og udfordrede sin oppasser, inden han sendte et præcist, fladt indlæg ind til Alexander Simmelhack, der sparkede Danmark på sejrskurs.

2-1 til Danmark blev kampens resultat. Ludwig Vraa-Jensen sad på bænken hele kampen, mens det altså blev til 90 minutter til Bischoff, 60 til Schwartau og 30 til Nartey. Både Danmark og Portugal har nu seks point for de første to ud af tre kampe, så der er lagt op til en vaskeægte gruppefinale på tirsdag, når det skal afgøres, hvem der booker billet til EM.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Jeg har efterhånden endnu større forventninger til Bischoff end jeg har til Schwartau.
  2 enige
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder