Clement Bischoff
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

U/19-landshold: Clement Bischoff scorede i EM-kvalifikationen

 
Clement Bischoff blev skiftet ind og kom på tavlen, da det danske U/19-landshold lørdag vandt 4-0 over Estland i EM-kvalifikationen.

  • Clement Bischoff
  • Nanna Møller Karlsen
   18. november 2023 - Klokken 22:53
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  18. november 2023 - Klokken 22:53

17-årige Clement Bischoff har taget store skridt i sin udvikling og er gradvist kommet tættere og tættere på Superliga-holdet i Brøndby. For nylig underskrev han sin en forlængelse med klubben.

Lige nu er Bischoff samlet med det danske U/19-landshold, som spiller EM-kvalifikation. Forleden startede både Bischoff og holdkammeraterne Oscar Schwartau og Ludwig Vraa-Jensen inde, da Danmark spillede 1-1 mod Island. Bischoff spillede venstre back.

Lørdag startede alle tre Brøndby-spillere på bænken, da Danmark skulle op mod Estland i kvalifikationen. Det blev en kamp, som Danmark stordominerede. Særligt i anden halvleg fik de rød/hvide drenge også hul på bylden rent målscoringsmæssigt. FC Midtjylland-ejede Valdemar Byskov gjorde det både til 1-0 og 2-0 for Danmark.

Danskerne blev også hjulpet på vej af et rødt kort til Estland efter cirka en times spil, men på dette tidspunkt var danskerne altså allerede foran med to.

Efter 75 minutters spil blev Bischoff sendt i aktion i stedet for den dobbelte målskytte Byskov. Kampen blev ikke streamet og det er lidt sparsomt med informationer, så undertegnede ved ikke præcis hvilken position Brøndby-spilleren blev sendt i spil på, men var det en en-til-en-udskiftning, vil Bischoff være kommet ind på en offensiv position.

Efter 88 minutter på uret kom også Schwartau på banen.

I tillægstiden fik Danmark scoret to mål, som kan vise sig at blive vigtige i forhold til målscoren. Først nettede FC Københavns Victor Froholdt til 3-0 og et par minutter senere scorede Clement Bischoff til slutresultatet 4-0 til Danmark.

På tirsdag møder det danske U/19-landshold Frankrig i EM-kvalifikationen.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Se med Jesper for Noah og Clement, som er store talenter, skal have tillid. Det er vigtigt for deres udvikling og kunne lægge på. Det kræver tillid og spilletid for at kunne blive bedre, og de fortjener også mere spilletid, særligt når dem der skulle score mål for os, ikke pt er målmaskiner pt.

  Håber Jesper vil give ham mere spilletid, og vi også snart ser en Noah får lidt spilletid, synes det er vigtigt, at vi har en træner, som har mod til at vise de ung talenter tillid og tro på de er fremtiden i Brøndby
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @GARFIELD - mon ikke JS ser med i hverdagen. Derudover er succesoplevelser for de unge spillere også en vigtig parameter, som JS nævnte i et interview, hvor han bl.a. forklarede hvorfor OS ikke havde fået megen spilletid i foråret.

   Men jeg er da helt enig, de unge skal have spilletid, for at blive dygtigere, men de skal også være lige så dygtige som konkurrenterne for at få spilletid. Et godt eksempel er Kvistgaarden, som havde fået meget spilletid under NF, uden den store succes, og som først slog igennem under JS.
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder