Clement Bischoff
NYHED

U/19-landshold: Debut til Clement Bischoff i dansk sejr

Brøndby-angriberen Clemet Bischoff blev skiftet ind til sin landsholdsdebut, da det danske U/19-landshold torsdag vandt 1-0 over Polen på MCH Arena i Herning. Ludwig Vraa-Jensen startede inde.

• Clement Bischoff
    • Steen Sørensen
      8. september 2023 - Klokken 05:03

Nærmest i sidste øjeblik blev Clement Bischoff efterudtaget til det danske U/19-landshold, inden det skulle samles til en fire nationers turnering i det midtjyske. Torsdag fik Brøndby-angriberen så debut ikke alene på U/19-landsholdet, men på et dansk landshold i det hele taget.

Det skete, da Bischoff blev skiftet ind i 62. minut i stedet for FCK's Noah Sahsah, under Danmarks første kamp ved turneringen. Modstander på MCH Arena i Herning var Polen, og danskerne endre med at vinde 1-0.

Målet faldt efter lige knap en halv times spil, da FCM's Mads Nybo med hælen dirigerede et hjørnespark fra den tidligere Brøndby- og nuværende FCN-spiller Zidan Sertdemir i nettet.

Af den danske trups fire Brøndby-spillere var det blot midtstopperen Luswig Vraa-jensen, der startede inde, mens Malek Bakhit måtte se hele kampen fra bænken. Vraa-Jensen fik godt og vel en time på banen.

Som nævnt blev Clement Bischoff skiftet ind til sin debut med omkring en halv time igen af opgøret og kom frem til en enkelt god skudmulighed. Endelig kom Noah Nartey på banen i 84.minut.

Danmark spiller igen på søndag kl. 14:00, hvor modstander på MCH Arena bliver Norge, der senere torsdag vandt 2-1 over Sverige i Vildbjerg.

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.