Filip Andersen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

U/19-landshold: Filip Andersen og Marinus Larsen i aktion i dansk sejr

 
Filip Andersen startede inde og Marinus Larsen blev skiftet ind i anden halvleg, da det danske U/19-landshold slog Georgien med 3-0.

  • Filip Andersen
  • Nanna Møller Karlsen
   14. november 2021 - Klokken 11:33
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  14. november 2021 - Klokken 11:33

Der var en startplads til Filip Andersen på venstreback, da det danske U/19-landshold lørdag mødte Georgien i en træningskamp. Begge nationer har kvalificeret sig til Elite Round ved at vinde deres respektive puljer. Lørdag testede de formen mod hinanden i Portugal.

Filip Andersen startede som skrevet på venstreback og var en del af en dansk defensiv, som ikke tillod Georgien mange chancer imod. TIl gengæld var danskerne skarpe i den anden ende og FC Midtjyllands Oscar Fraulo blev dobbelt målscorer i første halvleg, så Danmark gik til pause med en føring på 2-0.

Efter 53 minutters spil kom Brøndby-midten Marinus Larsen i spil i stedet for netop Fraulo. Med ti minutter igen lukkede og slukkede Mika Biereth fra Arsenal med en flot scoring til slutresultatet 3-0 til Danmark. Andersen blev skiftet ud et minut senere og fik altså 81 minutter i benene.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    14. november 2021   

 • Filip Andersen kan frit forhandle til anden side efter nytår. Er hans udvikling gået så stærkt, at han kan forventes at blive tilbudt en U20-kontrakt til næste sæson - eller har han valgt en tysk agent af en årsag?
  2 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     15. november 2021   

  • @Saesonkort tror ikke på han forlænger, pga af Blass sidder tungt på pladsen lige pt. Grosso bliver den man satser stærkt på skal spille den om 1-2 år. En anden er Bakhit som også kan spille venstre.
   Så udsigten til spilletid er ikke særlig stor.
   Men et kæmpe talent der nok skal klare den, lige meget hvor han kommer hen.
   Bare uheldigt her at han faldt ned i mellem en diamant årgang der satses stort på, og så Blass.

  Se 1 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021