Marinus Løvgren Larsen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

U/19-landshold: Marinus Larsen-scoring i dansk EM-sejr

 
Det danske U/19-landshold indledte onsdag EM-kvalifikationen med en sejr på 2-0 over Nordirland. Marinus Larsen fra Brøndby IF fik fuld spilletid og scorede på straffe. Klubkammeraten Filip Andersen kom ind mod slutningen af kampen.

  • Marinus Løvgren Larsen
  • Steen Sørensen
   6. oktober 2021 - Klokken 17:27
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  6. oktober 2021 - Klokken 17:27

Det danske U/19-landshold er i disse dage i Tjekkiet for at spille den indledende EM-kvalifikation. Udover værtsnationen er de to øvrige hold i gruppen Kaskahstan og Nordirland. Onsdag eftermiddag indledte Danmark gruppespillet mod sidstnævnte og vandt med cifrene 2-0 efter 0-0 ved pausen.

Med i den danske trup er fire spillere fra Brøndby Masterclass, og Marinus Larsen startede inde som en af to 8'ere på midtbanen i en 4-3-3 opstilling. Larsen fik fuld tid, mens Filip Andersen blev skiftet ind få minutter før tid. Onsdag blev der ikke spilletid til Christian Friedrich og lynindkaldte Lucas Ziegler.

Få det fulde overblik over oktober-landskamoterminen set med Brøndby-briller

I en kamp, som Danmark dominerede stort set fra start til slut, måtte den forløsende første scoring lade vente på sig. Efter godt og vel en times spil erobrede FCK's Daniel Haarbo bolden højt på banen og knaldede den selv ind til en dansk føring.

Ti minutter før tid kunne Marinus Larsen cementere den danske sejr med en usvigelig sikker scoring på straffe. En sejr, som kom i hus på fight, mentalitet og holdånd mere end på flot fodboldspil. Skudstatistikken viste dog 20-12 i dansk favør og 8-5 indenfor rammen.

Senere onsdag spiller Tjekkiet mod Kasakhstan, mens Danmarks nlste kamp er på lørdag kl. 15:00 mod Kasakhstan. De to bedste hold i hver af de grupper samt den bedste treer går videre til forårets Elite Rounds, hvor de endelige EM-deltagere skal findes.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • morfar
 • morfar
  Betalende bruger
    6. october 2021   

 • Tjekkiet vandt 3-0.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021