Ludwig Vraa-Jensen
NYHED

U/19-landshold: Sen dansk sejr med begge Brøndby-spillere i aktion

Ludwig Vraa-Jensen startede inde, og Malek Bakhit kom på banen undervejs, da det danske U/19-landshold tirsdag vandt 3-2 over Tjekkiet.

• Ludwig Vraa-Jensen
    • Steen Sørensen
      21. februar 2024 - Klokken 16:58

På det danske U/19-landsholds træningstur til det sydøstlige Spanien bød tirsdag på en venskabskamp mod Tjekkiet. Med i den danske trup er to spillere fra Brøndby IF, og begge kom i aktion, da Danmark på en sen scoring vandt kampen 3-2.

Ludwig Vraa-Jensen startede inde i det centrale forsvar og fik de første 84 minutter, hvor Malek Bakhit til gengæld blev skiftet ind. På det tidspunkt havde Mads Bomholt fra AaB netop scoret sit andet mål og afgjiort kampen.

Bomholt havde åbnet ballet med målet til 1-0 i 20. minut, men tjekkerne fik udlignet efter godt og vel en halv times spil. To selvmål i henholdsvis 50. og 75. minut bragte først Tjekkiet i front og derpå Danmark på 2-2.

De to hold mødes igen torsdag kl. 15:00.

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

• Hvorfor er Nartey, Bischoff og Schwartau ikke med på det hold?

• @Occir76 fordi når at det ikke er en landsholdspause så bestemmer klubberne selv om de vil frigive spillerne, fordi at det ville f.eks. ha gjort at Nartey, Schwartau og Bischoff ikke ku ha været med mod FCM.
      Jeg kan også se på holdet at både FCK, FCM og FCN har holdt flere af deres spillere hjemme fra den her tur.