Lukas Larsen
NYHED

U/19-landshold: Startdebut og fuld tid til Lukas Larsen mod Portugal

Lørdag startede Brøndbys Lukas Larsen inde for første gang på det danske U/19-landshold og fik fuld spilletid mod Portugal. En underholdende kamp endte med sejr på 3-1 til portugiserne.

• Lukas Larsen
    • Steen Sørensen
      14. oktober 2024 - Klokken 13:55

Efter sin debut på det danske U/19-landshold i onsdags mod Frankrig startede Lukas Larsen fra Brøndby Masterclass for første gang inde, da Portugal var modstander lørdag eftermiddag i sydspanske Marbella.

Brøndby-spilleren fik fuld spilletid på sin sædvanlige plads som venstre back i en underholdende kamp, hvor danskerne skabte de fleste chancer - specielt før pausen. Skarpheden manglede imidlertid hos de rød/hvide.

På et selvmål midtvejs i første halvleg af den danske målmand Anton Mayland fra Hillerød Fodbold kunne Portugal gå til pause med en føring på 1-0. Den blev udbygget i 78. minut på en svag tilbagelægning fra dansk side.

Blot et minut senere var det portugiserne tur til lave en alt for dårlig tilbagelægning, og det udnyttede FCK¨s Amin Chiakha til at reducere. Tættere på kom Danmark dog ikke, og i stedet fik Portugal scoret endnu en gang kort før tid til slutresulatet 3-1.

Den tidligere Brøndby-angriber Oscar Schwartau kom ikke på banen mod Portugal. Danmark spiller holdets sidste kamp på turen til Marbella tirsdag kl. 14:00, hvor Belgien er modstander.

Deltag i diskussionen

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

• Der er sgu noget charmerende med en målmand fra Hillerød - at alle ikke er fra de store klubber. Samtidig kan det undre, at der ikke er en u19målmand fra en af de større klubber i spil…
    1 enig · 1 god kommentar

• @Anton Dværg det undrede egentlig også mig, indtil at jeg lige gik ind og læste om ham, han er udlejet til Hillerød fra Lyngby, som i forvejen har 2 andre målmænd på U19 holdet, Hillerød manglede en anden keeper og fik lov til at låne Mayland.
      Bonus fakta, så har han spillet en kamp for Hillerød hvor at han fik et clean sheet mod Næstved i pokalen.