Mikkel Durlev
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

U/19: Mikkel Durlev stopper i Brøndby - skifter til HB Køge

 
U/19-spilleren Mikkel Durlev forlader Brøndby IF denne sommer og fortsætter i stedet karrieren i HB Køge.

    • Mikkel Durlev
    • Nanna Møller Karlsen
      3. juli 2023 - Klokken 16:30
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    3. juli 2023 - Klokken 16:30

MASTERCLASS-SPONSOR: 3point.dks venner

Vil du have mere Masterclass? Så meld dig ind i 3point.dks venner og støt os med et månedligt eller årligt beløb. På den måde sikrer du, at vi fortsat kan levere så meget dækning af talenterne, som vi gør. MELD DIG IND HER.

Mikkel Durlev har spillet i Brøndby IF i mange år, men denne sommer er det blevet tid til at søge nye græsgange for den unge spiller, der både kan spille midtstopper og på den defensive midtbane. Han skifter i stedet til HB Køge.

- Egentlig løb min kontrakt med Brøndby IF til julen 2023, men i og med at Brøndby havde meldt ud allerede nu at de måske ikke ville satse på mig på lang sigt, valgte jeg at afsøge mine muligheder hos HB Køge, som viste interesse for mig. Jeg begynder i Køge den 10. juli og jeg glæder mig til et nyt kapitel, siger Mikkel Durlev til 3point.dk.

Durlev, der er årgang 2005, har spillet i Brøndby i mange år. Han vil se tilbage på tiden i klubben med stor glæde.

- Brøndby har været med til at udvikle mit DNA, som er det jeg står for. Jeg vil altid respektere Brøndby og huske klubben for de gode stunder og minder. Jeg har fået fremragende venner gennem tiden, jeg har vundet priser og fået en masse oplevelser for livet i den gule trøje. Al tak til Brøndby.

- Mine største oplevelser i Brøndby har helt klart været da jeg vandt årets spiller på U/14 og Ranum-prisen som U/15-spiller. Samt de mange store stævner, som vi har leveret gode præstationer til.

- Til sidst skal der lyde en stor tak til hele staben gennem min tid i Brøndby. Fra U/10 til U/19. Tak til Brøndby, tak til mine holdkammerater og held og lykke til jer i fremtiden, slutter han.

 





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Fedt skifte for Durlev til HB Køge der ser ud til at have åbnet en motorvej for deres talenter.

    Hvis Özkul som forventet stopper, efterlader det U19 med Vraa, Søndergaard og Sejer. Hvis Vraa skal med hos førsteholdet, kan det godt se lidt tyndt ud.
     
    • @Klipklapperen Tobias Landstrøm, som vi hentede i Lyngby, er pt også på kontrakt i Brøndby for det kommende år. Ligesom Max Juhl ligeledes er, hvis han nogensinde kommer tilbage.

    Se 1 flere kommentarer




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder