U19 får straffespark mod AGF
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

U/19: Straffespark i sidste minut sikrede Brøndby point

 
Brøndby IF scorede på et straffespark i sidste minut og det betød et enkelt point efter 2-2 mod AGF i U/19 Ligaen.

  • U19 får straffespark mod AGF
  • Nanna Møller Karlsen
   10. april 2021 - Klokken 21:05
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  10. april 2021 - Klokken 21:05

Lørdag eftermiddag skulle Brøndbys U/19-hold atter i kamp, da de på hjemmebane tog imod AGF. Efter to nederlag i træk skulle Brøndby forsøge at komme tilbage på sejrssporet og cheftræner Christian Sørensen sendte følgende hold på banen fra kampens start:

Lucas Ziegler
Hjalte Andersen (U/17) - Mads Westergren - Filip Andersen - Magnus Ravn
Andreas Pyndt Andersen (U/20) - Oliver Jeppe (C) - Solomon Opoku (U/17)
Christian Friedrich - Jagvir Singh (U/20) - Mathias Kvistgaarden

Brøndby havde egentlig muligheder nok i første halvleg og burde have været foran ved pausen. Men de blå/gule udnyttede ikke de muligheder der var. Både Andreas Pyndt og Mathias Kvistgaarden havde gode muligheder, den største faldt til sidstnævnte, som stadig er ved at banke den sidste rust af efter en lang skadespause.

Men når man ikke slår til i den ene ende, så kan det gå galt i den anden, og det var netop hvad der skete for Brøndby. AGF slog kontra og spillede den perfekt, så Mathias Dahl Sauer til sidst kunne passere Lucas Ziegler i målet og gøre det til 1-0 til AGF. 

Filip Andersen spillede i dag i det centrale forsvar, og det gjorde han overordnet set rigtig godt, selvom han var lidt involveret ved AGF's føringsmål. Men han var rolig på bolden og det hjalp Brøndby gevaldigt i opspillet. Hans bedste præstation i 2021 og en af Brøndbys bedste i første halvleg.

Jagvir Singh havde optræk til meget godt, men ofte blev der lige en dribling eller et træk for meget, men han var samtidig også ophavsmand til de fleste af Brøndbys store muligheder.

Brøndby kom ud med et godt udtryk efter pausen og fik scoret det vigtige udlignende mål tidligt i halvlegen, hvilket gav forhåbninger om mere. AGF-keeperen reddede en afslutning fra Singh og bolden hoppede ud i feltet, hvor Solomon Opoku samlede den op og sparkede den i nettet med største selvfølgelighed. Opoku var blandt de bedre Brøndby-spillere på hvad der skulle udvikle sig til en halvskidt dag på kontoret. Opoku har et godt blik for spillet og opfatter situationerne omkring sig hurtigt, ligesom han har en god fysik og er hurtig. 

Efter en times spil skiftede Brøndby ud. Kvistgaarden, Singh og Pyndt gik fra banen, da de skal spille reserve/træningskamp med Brøndbys Superliga-hold på mandag og derfor ikke skulle spille mere end en time. Men det satte sit præg på Brøndbys spil at de gik ud og AGF overtog mere og mere initiativ. De spillede sig til et par rigtig store chancer, hvor det kun var Ziegler der sørgede for at Brøndby ikke kom bagud, da han diskede op med flotte redninger.

Men han var chanceløs efter 77 minutters spil, da AGF kunne hakke bolden i kassen efter passivt forsvarsspil efter en AGF-standard. Så blev det virkelig op ad bakke. Brøndby-spillerne kæmpede alt hvad de havde lært, men det var svært for dem for alvor at lægge et tryk på AGF og skabe store chancer.

I de sidste minutter tog indskiftede Matin Saleh sig af et par indkast i venstresiden. Det sidste af dem kastede han intelligent ind til Marinus Larsen i feltet, der modtog bolden i løbet i stedet for stillestående. Han tog et træk og blev nedlagt. Dommeren pegede på pletten og dømte straffespark. Den så lidt tynd ud og AGF'erne brokkede sig højlydt, men dømt var dømt. 

Marinus Larsen gik selv til bolden og sparkede den ind til 2-2, som også blev kampens resultat efter en udligning i det femte tillægsminut. Brøndby forbliver dermed på 11. pladsen i tabellen, hvor de har to point op til netop AGF, der ligger nummer 10.

KAMPEN I TAL:

Brøndby IF U/19 - AGF U/19, 2-2 (0-1)

38. minut: 0-1; Mathias Dahl Sauer
42. minut: Gult kort til Mads Westergren
46. minut: 1-1; Solomon Opoku
55. minut: Mathias Kvistgaarden UD / Valdemar Kwasniak IND
55. minut: Andreas Pyndt Andersen UD / Waldemar Kattrup IND
55. minut: Jagvir Singh UD / Marinus Larsen IND
77. minut: 1-2; Martin Mai
80. minut: Solomon Opoku UD / Louis Peña Christoffersen IND
83. minut: Magnus Ravn UD / Matin Saleh IND
88. minut: Gult kort til Matin Saleh
95. minut: 2-2; Marinus Larsen

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Tak for livedækning og referat. Det er virkelig klasse.

  I forhold til kampen virker det som den samme triste sang. Uskarpe i begge felter. Singh var pivfarlig i starten af sæsonen, men hans offensive output er faldet meget.

  Og så ser det midterforsvar godt nok tyndt ud. I denne sæson har Mwamba, Staugaard, Allen og nu Andersen spillet ved siden af Westergreen, og det har ikke fungeret endnu.
  1 enig

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    10. april 2021   

 • Man kan roligt sige, at AGF’erne brokkede sig højlydt over straffesparket. En af deres trænere blev udvist, for med den mest tåkrummende adfærd, at overfuse linjedommeren. Der bør indkaldes til en adfærdskorrigerende samtale, når han kommer hjem til Aarhus, for kønt præsenterede han ikke AGF. At Hermansen og Frendrup, der sad bag målet ved forseelsen, så vurderede at straffesparket var en ren foræring er en anden sag.

  Jeg valgte at se U19 kampen til fordel for U17 og det var helt klart en fejl.
   
  • @Saesonkort De har vel lært det af David, PC og JN...

   Hvad tænker du ellers om den spillemæssige præstation?

  Se 1 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER