Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

U/19: Super-Salechs fire mål nedlagde AaB

 
Yousef Salech spillede en stor kamp i Aalborg lørdag eftermiddag og med hele fire mål sikrede angriberen en 4-0-sejr til Brøndby IF.

  • Nanna Møller Karlsen
   27. november 2021 - Klokken 15:10
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  27. november 2021 - Klokken 15:10

Lørdag havde Brøndby IF U/19 taget den lange bustur til Aalborg for at møde AaB i U/19 Ligaen. Cheftræner Christian Sørensen stillede med følgende mandskab fra start:

Jonathan Ægidius (U/20)
Joseph Mwamba - Cornelius Allen - Filip Andersen - Matteo Grosso (U/17)
August Carlsson - Oliver Jeppe (C) - Solomon Opoku - Bertram Kvist (U/17)
Mathias Kvistgaarden (U/20) - Yousef Salech (U/20)

Bænk: Lukas Larsen, Hjalte Andersen, Benjamin Luka Kold Rasmussen, Oscar Sejrup, Frederik Bach.

Midtbanespilleren Marinus Løvgren Larsen var fraværende med en mindre forstrækning. Malek Bakhit er tilbage i fuld træning og snart kampklar igen, men altså ikke i Aalborg, hvor der til gengæld var comeback til August Carlsson efter en længere skadespause.

Brøndby-fan Oliver Bastholm var på plads i Aalborg, hvor han liveopdaterede fra kampen på Twitter. Her kunne han berette om en god Brøndby-start, som cirka halvvejs i første halvleg blev vekslet til mere AaB-dominans. Hjemmeholdets Remy Rasmussen havde en stor chance, men måtte se sit forsøg reddet af Ægidius i Brøndbys mål.

Mod slutningen af første halvleg fik en af banens bedste, Mathias Kvistgaarden, driblet sig igennem, men brændte. Derfor gik holdene til pause med 0-0 på tavlen. I den anden ende af banen havde Allen godt styr på den dygtige AaB-angriber Oliver Ross. 

Anden halvleg tilhørte Yousef Salech. Halvlegen var blot et par minutter gammel, da Kvistgaarden lagde bolden på tværs i feltet til Brøndbys nummer 9, som bragte de blå/gule foran 1-0. Fem minutter senere fordoblede Salech både sin og holdets måltotal. U/17-spilleren Grosso serverede et perfekt indlæg for Salech, der nærmest ikke kunne undgå at score.

Salech kunne notere sig for et vaskeægte hattrick efter 57 minutters spil. Kvistgaarden sled sig fri og lagde igen bolden på tværs til Salech, der gjorde det til 3-0. Bertram Kvist fik en stor mulighed for at få andre navne end Salech på tavlen i kampen, men AaB-keeper Theo Sander diskede op med en stor redning.

Til gengæld var Salech ustoppelig og i kampens slutfase scorede han sit fjerde mål i kampen, da han gjorde det til slutresultatet 4-0 til Brøndby i Aalborg.

KAMPEN I TAL:

AaB U/19 - Brøndby IF U/19, 0-4 (0-0)

46. minut: Joseph Mwamba UD / Hjalte Andersen IND
48. minut: 0-1; Yousef Salech
53. minut: 0-2; Yousef Salech
57. minut: 0-3; Yousef Salech
61. minut: August Carlsson UD / Benjamin Luka Kold Rasmussen IND
76. minut: Gult kort til Mathias Kvistgaarden
76. minut: Lukas Larsen IND / Filip Andersen UD
76. minut: Oscar Sejrup IND / Bertram Kvist UD
83. minut: 0-4; Yousef Salech

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Afløseren for Uhre er klar!

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    27. november 2021   

 • Jeg tænker, at Salech er udset som arvetager for Pavlovic. Måske man skulle udleje Kvistgaarden eller Salech til FCN i den sidste halvsæson, da de desperat mangler en angriber.

  Det var vel også afslutningen på Cornelius Allen i Brøndby, da hans kontrakt udløber til nytår - måske OB burde byde sig til.
   
  • @Saesonkort Der er lige en enkelt udskudt hjemmekamp mod Vejle tilbage. Håber de giver Allen et halvt år mere - forsvaret virker væsentlig stærkere end sidste sæson.

   På den anden side skal Mwamba måske have chancen for fast spilletid i midterforsvaret, hvis der stadig er en tro på, at han kan rykke sig.
   
  • Ymaha
  • Ymaha   27. november 2021   

  • @Saesonkort ville det ikke være dumt at hjælpe FCN, da de helst skal rykke ned og blive der.
   For så der er en kæmpe konkurrent mindre til de sjællandske talenter der drømmer om at spille superliga fodbold snarest.
   Det er vel planen siden klubben udtalte der skal satses på talenter og snuppede CV fra dem.
   At vi så er den klub der giver flest spilleminutter til performance spiller og sølle 46 min til talenter i år, er CV opgave at lave plads til talenter i næste vindue, ved at sælge nogle af de performance spillere NF bruger mest. Så må blive farvel til Maxsø og Uhre som også vil videre.
   2 enige

 • Stork tak til Oliver - det er virkelig stærkt arbejde.

  De to oppe foran er virkelig begyndt at vise den klasse de skal have som U20 spillere, og gør vel i øjeblikket forskellen. Meget spændt på at se hvor meget Salech rummer, når han møder modstandere, der kan matche ham fysisk.
  3 enige

 • Det er derfor Søren Krogh skal til Brøndby, de har bare bedre talent akademi end AaB.
  2 enige · 2 god kommentar

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021