Mateusz Kowalczyk
Foto: Brøndby IF ©
NYHED

U/20-landshold: Mateusz Kowalczyk skiftet ind for Polen mod Tyskland

 
I mandags spillede Polen og Tyskland 1-1 i en U/20-landskamp. Brøndby IF's Mateusz Kowalczyk blev skiftet ind undervejs og var tæt på at blive noteret for en assist.

  • Mateusz Kowalczyk
  • Steen Sørensen
   15. september 2023 - Klokken 12:47
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  15. september 2023 - Klokken 12:47

Eftre fredagens store sejr på 4-0 over Portugal skulle det polske U/20-landshold igen i aktion allerede mandag eftermiddag. Hjemme i Polen var modstander denne gang Tyskland, og den polske landstræner Miłosz Stępińskis valgte da samme ti markspillere fra start.

Det betød, at Mateusz Kowalczyk igen måtte starte ude, men endnu en gang blev den nye Brøndby-spiller skiftet ind undervejs. Kowalczyk kom ind efter en times spil ved stillingen 1-1 og var trods stor tysk dominans efter pausen med til at forhindre yderligere scoringer imod.

Det blev heller ikke til flere scoringer for hjemmeholdet, men Mateusz Kowalczyk var tæt på at kunne blive noteret for en assist, men Filip Borowski sendte et godt oplæg på stolpen. Dermed endte opgøret med de 1-1, som også var stillinge ved pausen.

Tomasz Pieńko fra Zaglebie Lubin bragte Polen i front i det 36. minut, mens Mainz-ejede Ben Bobzien, der er udlejet til Austria Lustenau, udlignede for Tyskalnd i første halvleg tillægstid. Næste opgave for det polske U/20-landshold er på udebane mod Italien den 13, oktober.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder