Fodbold live resultater
Sebastian Sebulonsen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

U/21-landshold: Fuld tid til Heggheim og Sebulonsen i norsk nederlag

 
Tirsdag tabte Norge en U/21-landskamp mod Spanien med cifrene 3-0. Både Sebastian Sebulonsen og Henrik Heggheim fik fuld tid i det norske forsvar og gjorde det godt.

  • Sebastian Sebulonsen
  • Steen Sørensen
   28. september 2022 - Klokken 11:46
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  28. september 2022 - Klokken 11:46

Da det nroske U/21-landshold lørdag vandt over Schweiz, måtte Henrik Heggherim udgå med en skade undervejs, og i den norske lejr regnede man ikke med, at Brøndby-stopperen ville blive klar til tirsdagens kamp mod Spanien.

Skaden viste sig imidlertid ikke så slem som frygtet, så Heggheim startede alligevel inde i midterforsvaret tirsdag aften. Det samme gjorde klubkammeraten Sebastian Sebulonsen (billedet) på højre back, og begge fik fuld spileltid i sydvestspanske Huelva.

Efter en ellers jævnbyrdig første halvleg havde hjemmeoldet bragt sig i front med 2-0 ved pausen, og i anden halvleg havde spanierne et overtag i både spil og chancer. Det resulterede i endnu en scoring og et slutresultat på 3-0.

Ud fra det norske forbunds live update gjorde Heggheim det solidt og havde flere gode forsvarsaktioner, mens Sebulonsen kom frem til et par indlæg på højrekanten. På trods af resultatet havde den norske landstræner ros til forsvaret efter kampen.

- Vi forsvarer feltet godt også i anden halvleg. Strukturen, evnen til at læse spillet og vores bevægelser sammen som et hold var i top. Vi har rigtig gode afstande i holdet og god bevægelse. Det var mange som tænkte ens og løb i takt i dag, siger Smerud.Leif Gunnar Smerud til forbundets hjemmeside.

I modsætning til det danske skal det norske U/21-landshold til EM-slutrunden næste sommer.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER