Mads Hermansen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

U/21-landshold: Hermansen med debut og clean sheet i dansk EM-sejr

 
Brøndby-spillerne Mads Hermansen og Morten Frendrup leverede solide indsatser, da det danske U/21-landshold indledte EM-kvalifikationen med en sejr på udebane over Kasakhstan.

  • Mads Hermansen
  • Steen Sørensen
   7. september 2021 - Klokken 20:14
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  7. september 2021 - Klokken 20:14

Forleden måtte Mads Hermansen se til udefra med en skade, da det danske U/21-landshold i Gladsaxe spillede 1-1 i en venskabskamp mod Grækenland. Skaden var imidlertid ikke værre end, at Brøndby-keeperen tirsdag eftermiddag skulle starte inde på udebane mod Kasakhstan i EM-kvalifikationen.

Det var samtidig Hermansens debut på U/21-landsholdet, og det blev fejret med en solid indsats i buret krydret med at par flotte redninger og ikke mindst et clean sheet. Det var den unge keepers andet clean sheet i træk, og det kan ikke undgå et give en vis portion selvtillid.

Nede fra sin plads i det danske mål kunne Hermansen se sin klubkammerat fra Brøndby IF Morten Frendrup få en afgørende rolle i den anden ende. Midtbanespilleren sendte et præcis bold ind i felrer til FCK's William Bøving, som resolut afsluttede. Skuddet blev blokeret, men efter en gang pinball i feltet endte bolden igen hos Bøving, som denne gang sikkert sendte bolden i nettet i det 78. minut. Det blev kampens eneste scoring.

I lighed med Hermansen var Morten Frendrup startet inde, og i de 82 minutter det blev til, var Brøndby-spilleren en solid krumtap på den danske midtbane med forudseenhed, bolderobringer og en rolig boldomgang. Anton Skipper måtte denne gang se hele kampen fra bænken.

Næste gang, Danmark skal i aktion i EM-kvalifikationen, er fredag den 8. oktober hjemme mod Skotland, som har 1-1 på udebane mod Tyrkiet otte minutter før tid, mens disse linjer skrives.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Rigtig fin kamp af Hermansen med flere gode redninger. Kazakhstan stod langt tilbage, så han blev ikke presset i spillet med fødderne.

  Frendrup løber meget og er stærk i restforsvaret og erobringsspillet. Han mangler stadig meget på bolden, hvis han skal tage næste skridt. Især hans diagonaler var sløje. Frispilningen til Bøving til sidst var til gengæld høj klasse - synd han ikke fik en assist.

 • Kuffe
 • Kuffe   1 måned(er) siden   

 • Hermansen spillede en rigtig flot kamp. Frendrup mangler jeg stadig at se noget slutprodukt på, meget hårdt arbejdende og disciplineret spiller, men skal der store penge på bordet skal der noget slutprodukt på

 • Super, at Hermansen nu officielt er u21 spiller. Tillykke, det er fortjent. Off topic, er det ikke i aften det Russiske og Tyrkiske vindue lukker? Det mener jeg.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021