U/21-landshold: Nyt clean sheet og sejr til Hermansen, Frendrup og Sørensen

Mads Hermansen holdt endnu et clean sheet for det danske U/21-landshold under Jesper Sørensens ledelse. Morten Frendrup blev skiftet ind med et kvarter igen.

• Mads Hermansen
    • Nanna Møller Karlsen
      7. oktober 2021 - Klokken 22:21

Det danske U/21-landshold skulle torsdag aften i aktion i EM-kvalifikationen, da de på udebane mødte Skotland.

Jesper Sørensen styrer de danske U/21-tropper og han havde valgt en dansk startopstilling med Mads Hermansen på mål. Morten Frendrup startede kampen på bænken, mens den tidligere Brøndby-profil Jesper Lindstrøm startede inde med nummer 10 på ryggen.

Danmark bragte sig i front på en scoring af Gustav Isaksen og den stilling holdt til pausen. I anden halvleg måtte Hermansen to gange ud i fine redninger, hvor særligt den sidste af dem var tricky og på et kritisk tidspunkt. Der var nemlig blot få minutter tilbage af kampen og Danmark havde stadig blot en føring på et enkelt mål.

Lindstrøm havde ellers haft to store chancer. Den første var lidt sværere og her sparkede han langt over mål, mens den anden var en direktør. Han kom helt fri med keeperen og vippede den over ham, men vippede den også et par meter ved siden af mål.

Morten Frendrup var kommet ind med et kvarter igen og han var med til at køre en dansk sejr på 1-0 i hus. Det var anden sejr af to mulige for Sørensens U/21-mandskab, der i næste kamp spiller topkamp i gruppen mod Belgien, der ligeledes har maksimumpoint efter to kampe. Hermansen noterede sig for endnu et clean sheet.

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.