Mikael Uhre
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Uhre: For et år siden var jeg femtevalg - er vokset med tilliden

 
Mikael Uhre er vokset meget det seneste år i Brøndby. Han er gået fra femtevalg og ude af truppen til nøglespiller.

  • Mikael Uhre
  • Nanna Møller Karlsen
   14. december 2020 - Klokken 14:20
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  14. december 2020 - Klokken 14:20

Søndag aften kom Mikael Uhre atter på tavlen for Brøndby IF, da han scorede kampens første mål i Brøndbys 2-1-sejr over SønderjyskE. Det er en dejlig sæson, angriberen har gang i, mener han selv. Og nøgleordet er tillid.

- Tillid. Jeg har allerede spillet flere minutter i denne sæson end jeg har gjort i de to tidligere sæsoner i Brøndby. Jeg har lært en hel del siden jeg er kommet herover. Det er en dejlig sæson jeg har gang i, men også en dejlig sæson vi har gang i som hold, sagde Uhre efter kampen mod SønderjyskE.

- For et år siden var jeg femtevalg og ikke en gang med i truppen. Det viser, hvad tillid kan gøre. Jeg er vokset med den tillid, der er blevet givet mig.

Efter coronapausen i foråret kom Uhre stærkt tilbage og tilkæmpede sig en plads i startopstillingen og han har ikke set sig tilbage siden. Han har selvtrænet meget og forbedret nogle vigtige parametre i sit spil.

- Jeg har lagt på i de dybe løb og min timing er blevet bedre. Jeg er også blevet bedre som opspilsstation. Det kan nogle gange gøre, at modstanderne kommer lidt længere frem, og det giver mig mere plads at løbe i. Det er meget godt at kunne begge ting.

- Jeg selvtrænede også inden corona-pausen, men jeg tror måske også bare at det lille break gavnede mig. Det skal ikke lyde som om, at jeg ikke ville det nok i forvejen, men jeg fik sagt, at det skulle være løgn. Nu ville jeg spille noget mere. Jeg har så grebet chancen, når jeg har fået tilliden.

Mikael Uhre har scoret seks mål og lavet fem assists indtil videre i denne sæson.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Mærsk
 • Mærsk
  Betalende bruger
    14. december 2020   

 • Jeg tror jeg taler på de flestes vegne når jeg siger at man kun kan unde Uhre al den success han oplever pt. Sympatisk mand som man havde forventet mere af inden indeværende sæson. Lad os håbe han kan nå de 15+ mål som bør være målet for en angriber i BIF og så kan det være vi kan få lidt $ for ham eller forlænger, så vi har noget kontinuitet. Kan godt forestille mig en Ruben Bagger agtig type i ham. Garant for hårdt arbejde og et højt antal mål/assist uden at springe skalaen.
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • Hvorfor ikke satse på at holde Uhre et par år? Forwarden er en plads med grotesk hård konkurrence. Så hvorfor skifte til udlandet efter en “sølle” sæson med succes?

   Man risikerer at sidde på bænken i årevis og det er måske fint når du er 31-32 og plukker de sidste penge. Men en striker på 26-27 skal sgu spille. Ellers er der slet ikke noget pay check som 31 årig.

   Var jeg Uhre, så ville jeg ikke have travlt.

 • Mikael Uhre har kontrakt til 31/12/2022. Det synes jeg er en fin længde.

  Lige nu spiller Brøndby på en måde som er skræddersyet til Uhre: med dybe løb. Men hvis vi får en ny træner, eller NF vælger en ny formation med et andet fokus, så vil Uhre næppe være i sit es længere.

  Så mht. forlængelse, så er det jo en overvejelse om BIF vil fortsætte med 3-5-2 med fokus på løb og kontra eller om man vil noget andet spillemæssigt om eksempelvis et år.

  Men Uhre har uden tvivl vundet vores alles hjerter. Og jeg under ham al den succes han har i øjeblikket.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Broder Salsa Endnu en årsag til at forlænge NF. Hvis en ny træner ændrer hele set up og vil have nye spillere, så skal vi arbejde et år på en ændring.

   Det er der sgu ikke tid til. Vil man noget i BIF, så skal øjnene være rettet stift på Europæisk succes, hvilket kræver en seedning, hvilket igen kræver minimum en 3. plads i ligaen. Der ER vi sådan set med dette hold.

   Jeg ser ikke bedre chancer for Europæiske kampe med en ny træner i den gruppe BIF kan få fat i.

 • Betalende bruger
    14. december 2020   

 • Selvfølgelig hjælper det på tillid. Ligesom med en ung spiller. Up and downs. Men hvis man stoler på dem, og giver dem kampe. Så skal de nok bevise sig. Bare vent når i har set pynt i 15 kampe. Så glemmer man vigen ( hvis han ikke forlænger) håber sådan man forlænger med Pynt og javir og stau og rassmusen og rykker dem op nu
  1 enig · 1 god kommentar

 • Gulmann
 • Gulmann   14. december 2020   

 • Det er dejligt at Brøndby har fået deres egen Harry Kane og Son Duo, i Uhre og Jobbe. Det er sgu en dejlig sæson at være Brøndby og Tottenham fan i indtil vider. :)
  1 god kommentar


 • Ivan
 • Ivan   15. december 2020   

 • Det er skønt at se den opbakning der er til Uhre i alle disse kommentarer. Det er meget fortjent. Jeg har som “ bif til jeg dør” været fortaler for Uhre hele tiden , og kan i denne stund ikke andet end at tænke tilbage på den voldsomt hårde kritik Uhre har været udsat for i disse spalter. Og hvad kan vi lære af det? Måske at være lidt mindre bombastisk kritisk af diverse spillere. Lige nu ser jeg at Gammelby er på ugens hold i TV3 sport, og ham har jeg godt nok været temmelig kritisk overfor flere år. Men måske er der også håb for selv Gammelby.....den umulius.
  1 enig · 1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021