Mikael Uhre
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Uhre har fundet formen: Fokus på kosten og læremesteren Wilczek

 
Mikael Uhre har gjort en del for at forbedre sig og ser ud til at have fundet formen. Han har haft fokus på flere ting både på og uden for banen, hvor kosten er blevet forbedret, og så fortæller han også, har har kigget en del på Kamil Wilczek.

  • Mikael Uhre
  • Marcus Linkhorst
   25. juli 2020 - Klokken 10:06
 • Marcus Linkhorst
 • Marcus Linkhorst
  25. juli 2020 - Klokken 10:06

Mikael Uhre har fundet sin målform efter coronapausen og i Mesterskabsspillet. Han har lavet fem mål i Mesterskabsspillet, der lige nu er spillet ni kampe i. Men den gode form er ikke kommet af sig selv. Den 25-årige angriber har haft fokus på nogle ting i spillet, som han nu er blevet bedre til.

- Jeg har egentlig haft fokus på en hel del ting. Den aggresivitet i forhold til når jeg laver mine løb ind i feltet. I stedet for at vente og vente, så prøve at være på forkant med det. Og når jeg får bolden, skal jeg beskytte den med alt, jeg har. Det har jeg ikke været god nok til tidligere, men det er en af de lag, man skal lægge på, hvis man vil spille i Brøndby, fortalte Mikael Uhre efter kampen mod FCM til 3point.dk.

Det er ikke kun spillet, som Mikael Uhre har haft fokus på. Også kosten er blevet forberedt, samt mere træning. 

- Det er lidt sjovt, for jeg er egentlig bare begyndt at spise mere. Så det er lidt sjovt i den facon. Jeg er begyndt at spise mere end før, og det kan også være, det er derfor, der er ekstra energi til at lave de løb, der nu skal laves. 

- Jeg føler hvert fald, jeg kan løbe en hel del mere og er på hele kampen. Men jeg tror ikke bare, det kun er kost. Men også styrketræning og ekstra træning. Der er blevet lagt mange lag på, og det giver jo bare ekstra blod på tanden, at det betaler sig. 

Og mere træning er også vejen frem, mener Mikael Uhre, der fortæller, at man altid kan blive endnu skarpere. 

- Selvfølgelig skal man være endnu skarpere og øve endnu mere. Det er jo derfor, vi træner hver dag. Det vil jeg fortsætte med at gøre. For altid. Det er træning, træning, træning. Nogle dage ved man også, at så går alt ind, og andre dage ikke. Men det handler om, at blive ved med at arbejde, så skal det nok komme. 

Wilczek som læremester

En af de spillere, Mikael Uhre har kigget på, er Kamil Wilczek. Det handler om at suge til, hvor man kan, mener Mikael Uhre, der også har haft mange snakke med den polske angriber.  

- Altså, jeg trænede hvert fald rigtig meget med ham. Jeg havde også mange snakke med ham. Har da også kigget på, hvordan han spiller. Det er klart. Det handler om at suge det til, man kan fra angribere. Jeg ved ikke, om jeg vil sammenligne vores spil, men selvfølgelig har man kigget på, hvad han har gjort.

Da det nævnes, at Mikael Uhre tager nogle løb, der minder om Kamil Wilczeks, vil han ikke gøre sig til dommer over det, men han fortæller, han har haft fokus på løbene, hvor han kan blive mere farlig. 

- Det kan godt være. Det skal jeg ikke være dommer på, men har egentlig haft fokus på at komme derind, hvor det gør ondt, i stedet for at blive fanget i det der mellemland. Og hvis ens backs og ens andre medspillere ved, det er det, man gør, er det også nemmere at finde en. 

Mikael Uhre har mulighed for at score sine sidste mål i sæsonen, når Brøndby på søndag gæster Ceres Park i Aarhus kl. 19. 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Flot arbejde af Uhre - dejligt at se markante fremskridt i hans angrebsspil dette forår. Det er også tiltrængt for holdet, må man vist sige. Håber det fortsætter - gerne i kombination med en evt. ekstra ny angriber
  2 enige

 • ville elske noget mere nørderi i en artikel som denne. lidt om hvad der spises og hvornår, når han selv siger at han spiser anderledes end før.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • @Nordsiden Ja, og lidt pudsigt at Uhre tilsyneladende har sagt noget nær præcis det samme til 3point.dk i torsdags som han i går har sagt til podcasten Den Gamle Hytte... Er det 3point som har glemt at kreditere podcasten, eller 3point som ikke har stillet nørdede og opfølgende spørgsmål til det med kosten.
   1 enig
   
  • nannasoph
  • nannasoph
   Administrator
     25. juli 2020   

  • @Broder Salsa Hej Broder Salsa. Nej. Nu har jeg ikke hørt podcasten, som du refererer til, men jeg foretog selv dette interview i mixed zone efter kampen mod FC Midtjylland (sammen med en journalist mere, som jeg ikke kender navnet på). Bryder mig sgu ikke om at du skriver som at vi bare fyrer historier af uden at kreditere? Edit: Pointen om at gå mere i dybden er fair. Men har noget andet i støbeskeen, der vedrører samme emne, så der kommer nok snart noget på den front om det fysiske / kost / performance.
   5 enige · 4 god kommentar
   
  • @nannasoph Det var skam ikke for angribe jeres virke på 3point. Du ved godt I gør et godt stykke arbejde :-) Men det kunne jo være en forglemmelse, og det var derfor jeg skrev som jeg gjorde når nu der var et sådant sammenfald. Men nevermind. Fedt I graver lidt videre i Uhres kostvaner.

 • Har også altid følt med Uhre han lige manglede det sidste, altid hårdt arbejdende men den sidste skarphed manglede, håber dette kan være hans endelige gennembrud.
  1 enig

 • Det kan man kun tage hatten af for!
  1 enig


 • Lige en note omkring Uhre, han har aldrig scoret mere end 6 mål på en superliga sæson, hvilket han har gjort i denne. Så at forvente at vi har en topangriber med + 15 mål i støvlerne er nok at tage munden for fuld. Dermed ikke ment at jeg ikke under hans succes nu og håber at han brager igennem i næste sæson. Jeg vil blot lige bringe lidt fakta på bordet inden folk begynder med at sammenligne ham med den næste Pukki m.fl. Han har lang vej endnu. But keep it up!
  1 enig

 • Hvis det langt hen ad vejen har drejet sig om at ændre kosten og selv se på, hvordan Kamil gjorde, burde vi da sende en kæmpe kritik til trænerstaben og dem omkring, at de ikke tidligere har kunnet vejlede Uhre korrekt ift. kosten og hvordan han skal agere...
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Anton Dværg tror mere det er den fysiske stab man så vil skulle rette kritikken imod. Han har jo også været her i 2 sæsoner nu, så hvis trænerne skal kritiseres, er det vel også dem før NF.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER