Mikael Uhre
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Uhre: Mere ide i det vi foretog os

 
Det var en Mikael Uhre i godt humør, som 3point.dk traf i mixed zone efter den sene sejr mod Vejle på 3-2. For ikke nok med at angriberen fik scoret et mål, så følte han også Brøndby havde mere ide i deres spil i de gode sekvenser af kampen.

  • Mikael Uhre
  • Kasper Pedersbæk
   18. oktober 2021 - Klokken 21:47
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  18. oktober 2021 - Klokken 21:47

Det var en tilfreds Mikael Uhre, som 3point.dk fangede i mixed zone efter kampen mod Vejle, som gav de blågule tre point efter det sene comeback i 3-2 sejren. For ikke nok med at det blev til tre point, så var Uhre også at finde som en af målscorerne, da han satte foden på Blas Riveros' tværpasning. Om målet sagde angriberen:

- Jeg tænker bare jeg skal sørge for at være inde foran på midten, så kan der være et nemt mål. Det er næsen kan vi sige. De to (Cappis og Riveros) kommer ind og betyder rigtig meget. Cappis kommer ind og scorer et flot mål, og Riveros laver en assist til mig, som jeg jo selvfølgelig er rigtig glad for han laver.

Netop den tilbagevendte Blas Riveros får også pæne ord med på vejen af Brøndbytopscoreren:

- Jeg synes Blas (Riveros) er god  til træning, men vi har ikke set ham folde sig helt ud endnu. Jeg glæder mig til at se ham folde sig fuldt ud. Når han kommer mere ind i det taktiske.

Udviklingen i spillet og to kampe på en uge

Brøndby havde op til kampen mod Vejle fået kritik for i efteråret ikke at have været lige så gode til at skabe chancer som tidligere, blandt andet mod hold der stod dybere i et forsøg på at afskære Brøndby fra det mere direkte spil og tvinde de blågule til mere etablerede opbygninger af angreb. Her følte Uhre at man i truppen havde rykket sig rent taktisk, og var begyndt at få bedre styr på nye mønstre i offensiven:

- Jeg synes der er mere ide i det vi foretager os i dag. Om det så måske altid kommer til udtryk er så noget andet, men jeg synes der var bedre ideer. Målet til 2-2 er jo lidt af en skabelon, fra wingback til wingback, og så skal jeg bare lige prikke den ind. At vi får bragt modstanderne lidt mere i ubalance, og komme både ned bag dem, men også på forsiden af dem. Nogle gange for at få pladsen på forsiden handler det om at tage løbene dybt, men det er altid svært når de så kommer foran 2-1 og Vejle bare kan stille sig ned.

Teis Markfoged © All rights reserved

Ligeledes kunne man i kampen mod Vejle se Uhre i en lidt anderledes rolle, hvor han kom mere ud som yderangriber i et tremandsangreb. Om det sagde han:

- Det handlede om at jeg kunne komme ud og bruge min fart og udfordre endnu mere. Jeg følte lidt der måske manglede lidt løb i boksen, når jeg så fik bolden, så det ikke gik i stå. Men måske skulle jeg også være bedre til at se mulighederne. Det skal vi analysere på.

I den kommende uge venter der Brøndby to opgør, først i Europa League, hvor skotske Rangers venter på udebane før end der på søndag er derby på Vestegnen, når rivalerne fra FC København kommer på besøg for at spille sæsonens andet derby. Om udsigten til at spille to så intense kampe på en uge efter lige at have været skadet og ikke spillet i Randers sagde Uhre:

- Jeg har det faktisk rigtig fint, selvfølgelig er jeg lidt træt, men min fod har det rigtig godt. Min ankel skal kunne holde til begge kampe i den kommende uge.

Og uddyber selv om en sult for at vinde:

- Der er stadig ingen ro. For jeg vil vinde hver gang. Ikke bare når vi møder Vejle på hjemmebane. Det vil jeg også når vi spiller mod FCM eller FCK ude. Det handler om at få skrabet mange flere point sammen.

Brøndby spillede søndag aften mod Vejle Boldklub, hvor det blev til en 3-2 sejr på hjemmebane efter mål af Andreas Bruus, Mikael Uhre og Christian Cappis.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021