Andrija Pavlovic
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Uhre og Pavlovic nettede i uafgjort reservederby

 
Mikael Uhre og Andrija Pavlovic stod for målene, da Brøndby IF-reserverne tirsdag eftermiddag spillede 2-2 med FC København.

  • Andrija Pavlovic
  • Nanna Møller Karlsen
   13. october 2020 - Klokken 17:20
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  13. october 2020 - Klokken 17:20

Det var to stærke hold, der stillede til start på 10'eren på Frederiksberg tirsdag eftermiddag i Reserveligaen. Hjemmeholdet fra FC København havde blandt andre Nicolai Boilesen, Peter Ankersen og Viktor Fischer i startopstillingen, mens Brøndby stillede med følgende 11:

Mads Hermansen

Andreas Bruus - Anton Skipper - Andreas Maxsø - Peter Bjur

Morten Frendrup - Josip Radosevic - Lasse Vigen

Mikael Uhre - Rezan Corlu - Simon Hedlund

Brøndby stillede op i 4-3-3 og det var der to primære grunde til. Den ene var, at man ikke havde tilstrækkeligt med midtstoppere til at kunne dosere spillerne. Hjörtur Hermannsson og Sigurd Rosted er afsted med landshold, mens Joel Kabongo er på vej tilbage fra en skade. Den anden var, at man fik testet 4-3-3 af og blandt andet fik set Rezan Corlu i rollen som falsk 9'er.

Det gjorde han rigtig fint. Corlu fik i løbet af kampen lavet rigtig mange gode vendinder og havde også et par gode afslutningsmuligheder, hvor han dog ikke ramte målet. Det er tydeligt, at der stadig skal arbejdes på det relationelle, men Corlu spillede en rigtig god kamp og var meget synlig og involveret. 

Hverken Bruus eller Bjur gjorde det store væsen af sig, men de spillede også pludselig back i en fire-back-kæde, som er nyt for dem begge, da de har været vant til at spille som wingbacks. 

Efter 18 minutters spil bragte Brøndby sig foran. De blå/gule vandt bolden efter et godt genpres. Lasse Vigen fandt Mikael Uhre, som driblede uden om Sten Grytebust og lagde bolden i kassen. Køligt af Uhre, som virkelig har lagt på sit spil og ser ud til at have fundet målformen.

Men minuttet efter gik det galt for Brøndby i den anden ende. FCK fik most sig igennem i Brøndbys højre forsvarsside, hvor Bruus og Radosevic ikke fik afværget situationen. Derefter blev et indlæg sendt ind til Rasmus Højlund og han scorede sikkert til 1-1, som også var stillingen ved pausen.

I pausen erstattede Anthony Jung, Kevin Mensah og Marinus Larsen trioen Andreas Maxsø, Andreas Bruus og Lasse Vigen. 

Brøndby lagde i anden halvleg et tungt pres på FCK og det havde hjemmeholdet svært ved at spille sig ud af. Særligt Morten Frendrup var evigt irriterende for FCK'erne og jeg har ikke tal på, hvor mange bolde han erobrede. Men det var mange. Efter lidt mere end en times spil kom Andrija Pavlovic og Mathias Kvistgaarden ind i stedet for Mikael Uhre og Simon Hedlund. Kvistgaarden var som altid livlig og ivrigt pressende, mens Pavlovic mere lurede på de rigtige positioner i feltet og fungerede som opspilsstation. Det gjorde han fint, men han var ikke voldsomt meget involveret i spillet.

Men han stod hvor han skulle efter 79 minutters spil. Efter lidt småspil havnede bolden hos Pavlovic i feltet og han hakkede den resolut i kassen med sit gode venstreben. God start for angriberen, der i de seneste uger har været i den fysiske træner Ahron Thodes kyndige hænder.

Igen var det dog som om at Brøndby slappede lidt af efter scoringen. I hvert fald skete præcist det samme som i første halvleg. Det var nærmest første gang efter pausen at FCK var over midten, men Kevin Mensah blev sat af sin direkte modspiller, som fra venstresiden kunne lægge et fladt indlæg ind til Højlund, der blev dobbelt målscorer.

Marinus Larsen leverede et fint indhop og var tæt på at kunne score, men hans afslutning sneg sig forbi den ene stolpe. Anton Skipper må også fremhæves for at spille en rigtig god kamp og var sammen med Morten Frendrup og Rezan Corlu blandt Brøndbys bedste i kampen.

Det endte 2-2 på Frederiksberg i Reserveligaen mellem to hold, som bestemt var til mere end Reserveligaen.

 


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Med alle de talenter som kommer op snart. Skal vi sige farvel til rado - vigen - hermansson - mensh. Skipper på bænken istedet for hermansson - pynt istedet for rado - marius istedet for vigen - og bjur istedet for mensh
   
  • @Gulogblåforaltid Og forvente at ungdomshold kan spille med i toppen af SL?

   Jeg er med på din holdning til Rado, Hermansson og Mensah (eller mensh som du konsekvent skriver), men at tro at alle de nævnte spillere er klar er i mine øjne håbløst naivt. Der er intet der tyder på, at vi har gyldne årgange, hvor en håndfuld spillere er gode nok til at spille med i toppen.

   On topic: Dejligt at Corlu får vist lidt. Jeg har på fornemmelsen, at han har brug for lidt medgang for at blive forløst.
   5 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Så ikke kampen, men stærkt hvis Skipper - som skrevet står - spillede en god kamp! Og fedt med en livlig Rezan.

  Det er en bred trup vi har fået efterhånden. Med fin kvalitet.
  2 enige

 • K-man
 • K-man   9 dage siden   

 • Nanna - har vi set den samme kamp. Synes Skipper, specielt i 1. halvleg virkede meget usikker og lavede mange opspilsfejl.

  Synes derudover at det opbyggende spil gik meget langsomt og aldrig førte til noget. Har svært ved at se os blive dominerende på bolden, specielt med Rado på banen. Der mangler simpelthen boldsikkerhed.

  Vi har ikke holdet til at kunne dominere kampene, men er i stedet rigtigt gode på omstillinger og indianer fodbold, så lad os i stedet få åbne kampe med omstilling på omstilling - kaos fodbold.
  1 enig
   
  • Sinbad
  • Sinbad
   Betalende bruger
     9 dage siden   

  • @K-man skipper virker på mig som har brug for noget kamptræning. Man kan se at der er noget at bygge på men han skal altså have nogle indhop/kampe.
   Synes Bjur gjorde det fint på ikke normal plads. Han er måske wingback men en klassisk back er han ikke . Jeg vil gerne have set ham fremme blandet de tre på top i 30 min, sådan var truppen ikke sat sammen idag.
   Jeg noterede mig igen Jagvir Singh ikke får chancen hvilket er lidt mærkeligt når han er blevet givet en u20-kontrakt For at se ham an og Han har klaret sig er rigtig godt på u-19 holdet. Fraværet af Jacob Rasmussen betyder vel også at det går mod ende af hans brøndby.
   Rado er en spiller som vil få færre og færre kampe - han har simpelthen ikke den rigtige værktøjskasse til at løse opgaver som spillet bliver spillet iøjeblikket.
   En fin træningskamp.

  Se 1 flere kommentarer

 • Philip
 • Philip
  Top debattør
    9 dage siden   

 • Sådan Pavlovic !!!! Det skal nok blive godt.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder