Mikael Uhre
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Uhre: Vi skal også tage de grimme sejre

 
Brøndby IF spillede ikke smukt mod AC Horsens, men der kom tre point på kontoen og det skal man også hæfte sig ved, mener Mikael Uhre.

    • Mikael Uhre
    • Nanna Møller Karlsen
      28. september 2020 - Klokken 09:33
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    28. september 2020 - Klokken 09:33

Brøndby IF er kommet pointmæssigt perfekt fra land i denne sæson med ni point i de første tre kampe. Søndag blev AC Horsens besejret med 2-1 på Brøndby Stadion.

Det var ikke en smuk kamp, så der er plads til forbedring, lyder det fra Mikael Uhre, der dog hæfter sig ved en grim sejr over et hold, som Brøndby normalt har det vanskeligt med.

- Der er mange ting, vi kan forbedre, som vi ikke gjorde godt nok i dag, og det skal vi selvfølgelig kigge på, inden vi møder Randers FC på fredag. Vores pres skal blive bedre, og vi skal have mere ro på bolden, for der kommer lidt for meget stress på nogle gange, siger Uhre til Brøndbys hjemmeside.

- Selvfølgelig er der også positive ting at tage med fra kampen i dag. Jeg tror ikke, jeg har vundet mod AC Horsens på hjemmebane, siden jeg skiftede herover. Så vi skal også tage de grimme sejre, slutter angriberen.

Brøndby IF skal i kamp igen allerede på fredag, når de møder Randers FC på udebane.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Det er nemlig en rigtig pointe Uhre her har fat i. Med en solid defensiv har resultaterne lettere ved at komme - selv på dårlige dag. Forestil jer hvordan det så bliver, når det offensive spil på banen bliver bedre.

    Vi mangler stadig at få Corlu og Pavlovic i spil. Så er der flere strenge at spille på offensivt. Derudover har vi reelt 6 gode midtbanespiller til 3 pladser. En voldsom positiv konkurrence som kun tillader de aller bedste, formmæssigt, at få spilletid.

    Jeg har set mange være sure over spillet i går. Bevares, det var ikke kønt. Men det var tre point og jeg ser meget positivt på fremtiden med dette hold, hvis de fortsætter stabiliteten og udvikler spillet. Er sikker på at mandskabet er i gode hænder hos NF og Co. Også selvom vi skulle tabe de næste to kampe.
    3 enige · 1 god kommentar
     
    • Jensen
    • Jensen
      Betalende bruger
        28. september 2020   

    • @Broder Salsa - Helt enig. Jeg vil da hellere have 3 point efter en grim kamp, end 0 point efter en flot kamp.
      Ja, drengene spillede ikke flot, men kan det også skyldes, at Horsens ikke selv gider at spille bold? Når modstanderen ikke vil frem over banen, vil vores egen plan se underlig ud. Når der ikke er plads til de normale løb, skal der findes andre huller. Det er nok én af de ting vi oplever, med så ungt et hold.
      Det skal selvfølgelig ikke være en undskyldning. Men måske en lille del af forklaringen.

      Og ja, så er det jo netop det offensive der mangler og netop der har vi ikke fået Pavlovic at se endnu og Corlu skal også mere i spil.
      Så med den stærke defensiv, kan det jo nærmest kun gå fremad.

    Se 3 flere kommentarer

  • yep 3 af de grimme på stribe, nu må den gode sejr gerne komme på fredag i Randers :)

  • Hvis det offensive spil skal blive bedre kræver det at Corlu stepper op og bringer os noget ekstra. Jeg tror ikke vi skal regne med at Uhre og Hedlund udvikler sig meget mere, eller pludselig scorer på de chancer de p.t. brænder. Og så er spørgsmålet hvor god er Corlu? Han burde jo ihvertfald være motiveret efter sit missede Roma eventyr og hjemkomsten til BIF. Pavlovic ser jeg som den angriber Uhre burde være. Men han er jo også noget af en lottokupon. Så meget af vores offensive, ukendte potentiale ligger lige nu hos Corlu. Det er ham som skal støbe kuglerne. Jeg både håber og tvivler på om han har klassen selvom han gjorde det godt i Lyngby.

---




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder