Mathias Jensen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Ungdomspokalen: Brøndby U/17 kvartfinaleklar efter storsejr over HIK

 
Med en storsejr over HIK er U/17-holdet fra Brøndby Masterclass klar til kvartfinalerne i Ungdomspokalen. Det samme er U/14-holdet, mens både U/15- og U/19-holdet stadig har chancen. Mathias Jensen giver sin vurdering af kampen mod HIK.

  • Mathias Jensen
  • Steen Sørensen
   24. november 2021 - Klokken 18:58
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  24. november 2021 - Klokken 18:58

Tirsdag aften trådte U/17-holdet fra Brøndby Masterclass ind i Ungdomspokalen 2021/22. Det gjaldt en kamp i 4. runde på hjemmebane mod HIK, hvor den tidligere Brøndby-spiller og nuværende ekspertkommentator på TV Per Frimann er med i ledelsen.

På to mål af August Hariitsø, et enkelt hver af Mads Beyer, Jonathan Agyekum, Ludwig Vraa-Jensen, Mikkel Durlev og Mathias Jensen samt et selvmål vandt de blå/gule fra Vestegnen med 8-2. Dermed er Brøndby U/17 klar til kvartfinalerne, som spilles næste forår.

På trods af den store sejr var det ikke en helt problemfri kamp for de blå/gule. Det skyldtes primært egne fejl. Til gengæld viste Brøndby-holdet god moral, men fik også god hjælp af to ti minutters udvisninger for gule kort til HIK.

- Jeg synes egentlig, at vi kommer fint fra start. Vi kommer frem til nogle fine chancer, men kan ikke rigtig få slutproduktet på. Så scorer de to mål på nogle personlige fejl, siger den ene Brøndby-målscorer Mathias Jensen til 3point.dk.

- Trods de to mål, synes jeg, at vi formår at holde hovedet oppe og komme godt tilbage. I anden halvleg gik vi op i niveau og spillede hurtigere. Det gjorde så, at HIK fik to gule kort, og så fortsatte vi ellers med to mand i overtal. Det endte med, at lavede mange gode mål, fortsætter midtbanespilleren.

Som nævnt scorede Mathias Jensen et af Brøndbys otte mål. Efter et indkast tog Jensen bolden med ind i banen, hvor der blev begået et frispark på ham. Mathias Jensen tog selv frisparket, hvor bolden ramte en i muren og røg over i det lange hjørne.

Som nævnt er Brøndby U/17 nu klar til kvartfinalerne i Ungdomspokalen, og i U/17-Ligaen ligger holdet lige nu på førstepladsen med en enkelt runde tilbage af efteråret. Den sidste kamp i år spilles på lørdag, hvor turen går til Aalborg for ar møde AaB.

- Det betyder meget for os at komme langt i pokalen. Vi har to turneringer igang (Ungdomspokalen og U/17-Ligaen, red.), og vi vil gerne gøre det så godt i begge turneringer, at vi ender med guldmedaljerne, slutter Mathias Jensen. Brøndbys opstilling:

Noah Emil Sømmergaard
Waldemar Bjergfelt - Ludwig Vraa-Jensen (C) - Lauge Gülstorff - Lukas Larsen
Mikkel Durlev
Mathias Jensen - Magnus Søndergaard
August Harritsø - Mads Beyer - Patrick Allentoft

Bænk: Jonathan Agyekum, Erem Özkul og Adam Claridge Jensen

Udover U/17-holder er også U/14-holdet fra Brøndby Masterclass klar til forårets kvartfinaler efter en sejr på 1-0 hjemme over HB Køge. Målscorer var Tahir Cevher. Onsdag den 1. december har U/15-holdet mulighed for at gøre de to andre selskab, når HB Køge tager imod kl. 19:15..

U/13-holdet fra Brøndby Masterclass vandt deres første to kampe i Ungdomspokalen - 5-0 over Glostrup og 6-0 over A27 - men tabte den tredje 3-2 mod AC Amager. U/19-holdet træder først ind til foråret i 5. runde - 1/8-finalerne - hvor Hillerød Fodbold er værter onsdag den 16. marts kl. 19:15.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    24. november 2021   

 • Det ligner ikke A-kæden i denne kamp.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER