Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Vallys efter sejren mod Midtjylland: Jeg tænkte satans

 
En bramfri Nicolai Vallys tog mod pressen i mixed zone efter kampen mod FC Midtjylland søndag aften, og sagde hans første tanke efter det røde kort var satans.

  • Kasper Pedersbæk
   18. februar 2024 - Klokken 23:18
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  18. februar 2024 - Klokken 23:18

Det blev ikke det kampbillede mange havde forventet at se før kampen, der blev præget af en periode i undertal for de blågule søndag aften mod FC Midtjylland. Sejren på 1-0 kaldte Nicolai Vallys for en arbejdssejr foran pressen i mixed zone efter kampen:

- Det var en rigtig god holdindsats, hvor vi kæmper for hinanden.

Inden han uddybende taler om en god følelse inde på banen:

- Jeg havde ikke følelsen inde på banen af at de (FCM) var ved at score, selvom de naturligvis har nogle chancer, hvor de ikke får afsluttet ordentligt.

Mente Brøndby det nu seriøst lød spørgsmålet fra en journalist i mixed zone, hvilket omgående fik topscoreren fra Vestegnen til at svare:

- Selvfølgelig mener vi det alvorligt (om at spille for mesterskabet), det gør vi hver uge, hvor vi gør alt hvad vi kan.

Rødt kort og straffe - det var satans

Brøndbyprofilen Nicolai Vallys var bramfri i sin udtalelse, da han blev bedt om at hans umiddelbare reaktion inde på banen, da Brøndby kom en mand i undertal efter Henrik Heggheims røde kort:

- Jeg tænker satans, det var ikke sådan det skulle gå, og sætter selv yderligere ord på:

- Det var pisseirriterende, for jeg tænkte det nu ville blive tungt.

Det var derfor også naturligt for den forsamlede presse, at spørge ind til netop den norske stopper, og hvordan han havde det nu. Her lød det også glasklart fra Vallys, at han håbede på fansenes opbakning, ligesom han også talte om opbakningen internt på holdet:

- Heggheim er glad for sejren, men han er påvirket. Vi har hans ryg i dag, det er det der sker. Vi støtter ham 100%. Det har han brug for lige nu.

Anderledes humoristisk kom svaret, da Vallys blev bedt om at forholde sig til holdkammeraten Suzukis friløber, sat op af netop Vallys, som blev forpurret af Daniel Wass, der fik trukket sig selv offside. For deciderende grinende lød svaret fra Vallys:

- Suzuki har givet Wass en skideballe på sin egen måde. Han (Suzuki) har ikke sagt noget, men han kiggede på ham derinde i omklædningen og pegede på ham.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    18. februar 2024   

 • Jeg er efterhånden i tvivl om Heggheim kender reglerne. Han tog med hænder i Aalborg og nu denne sindsyge fejl - igen, igen.

  Hele GSV-tribunen råbte “rør ham ikke, lad ham løbe”, så højt, at guderne kunne høre det.
  4 enige · 4 god kommentar
   
  • @Saesonkort prøv at råb på norsk i stedet for næste gang. Du kan da ikke forvente, at han både skal forsvare og oversætte samtidig.

   Faktisk jeres skyld at det begås.
   1 enig · 8 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Tak for en heroisk fight, fantastisk at læse at alle spillere støtter Heggheim 100%.

  Kunne også være fedt vi fans gjorde det, for ja en dum fejl, men sku da ikke noget han gør for at skade BIF eller sætte sig selv i et dårligt lys, der kunne være kommet mål ud af friløberen, så hvem ved måske kunne vi også have været bagud på den friløber, men valget var forkert, men bestemt ikke noget der skal fylde på en dag hvor vi slog tidligere nummer 1.

  Vores motto er i medgang og modgang, det er ikke kun spillere men også os fans der skal leve op til det motto.

  Har virkelig ondt af ham, og godt de vandt. For tænk hvor grimme de kommentar ville have været hvis vi havde fået mål imod os og tabt kampen i dag.

  Det nemmeste er at sparke til folk der ligger ned, Folk med karakter.rejser folk op, når de ligger ned, det nemmeste valg, er at komme med kritik, og sparke til folk der allerede ligger ned.

  Alle kan jo se det ikke var smart, men alle kan da for fanden også se. At manden er dybt ulykkelig, så op på hesten igen Heggheim, godt dine hold kammerater støtter dig, og vandt i dag.

  Lad os nyde sejren i dag og ikke mindst at vi tager 3 point fra FCM, synes de spillede dårligt og frygter langt mere FCK.
  13 enige · 4 god kommentar
   
  • Solz
  • Solz   19. februar 2024   

  • @GARFIELD - I mine øjne ville der snarere være useriøst og helt enormt firkantet, hvis folk talte Heggheims fejl ned, blot fordi vi vandt. Jeg synes da heller ikke at man skal sparke på folk der ligger ned, men Heggheim laver helt generelt alt for mange dyrebare fejl, hvilket altså ikke ændres ved at undgå at italesætte elefanten i rummet. At Vallys støtter op om en holdkammerat er forventet, alt andet havde været yderst bemærkelsesværdigt og i øvrigt en anelse usympatisk.
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 7 flere kommentarer

 • Jeg er ikke sur på Heggheim, for selvfølgelig gør han sit bedste. Både i går og alle de andre gange han har spillet. Men selv uden at eje skyggen af et trænercertifikat, så kan selv jeg se at Heggheims evner til at forsvare ikke er i nærheden af at være godt nok til et top 6 hold i den danske superliga. Fejlen ved igen og igen at benytte ham ligger hos JS. Selv ikke hardcore Heggenbauer fans kan længere sige, at han ikke har fået chancen. Realiteten er at hans niveau er mere eller mindre det samme som da han kom til klubben og det er ikke godt nok.
  6 enige
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     19. februar 2024   

  • @Kristianbs, han har nu spillet i omegnen af 100 betydende kampe og gentager sine fejl gang på gang. Han har nok talentet, men ikke intelligensen til at løfte sit spil.
   3 enige

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Tankevækkende selektiv gengivelse af Vallys’ udtalelser, hvor opfordringen til fansne om at støtte Heggheim er udeladt.

  Ifølge Tipsbladet lyder Vallys’ citat sådan her :”Vi støtter ham 100 procent, og jeg håber, at Brøndby-fansene vil gøre det samme. Det har han brug for lige nu. Jeg håber ikke, han føler nogen form for skyld.”

  Alle ved, at du ønsker Heggheim hen, hvor peberet gror, men det bør ikke afspejle sig i rapporteringen. Dårligt, Pedersbæk!
   
  • @ShavenRaven ej slap af, det bliver jeg sq nødt til at sige. Du læser alt muligt vanvittigt ind i et interview. Korrekt jeg ikke tror Heggheim har en langsigtet fremtid i Brøndby, men at du læser alt muligt ind her, der bliver jeg nødt til at sige klart fra. Jeg gider ikke finde mig i at blive påduttet ting!

   Jeg er absolut og 100% sikker på at Heggheim gør alt hvad han kan. Yder sit bedste. Og jeg hverken hader ham eller sviner ham usagligt. Han skal, trods fejlen igår, behandles ordentligt og med respekt.

   Nu handler det også om vinklen. I interviewet her på siden var vinklen “det var satans” grinet fra Vallys og så også den sjove kommentar hvor alle i mixet zone grinede med Suzuki og Wass.

   Du skal simpelthen holde op med at beklikke min objektivitet eller ordentlige opførsel. Det finder jeg mig ikke i.
   7 enige · 8 god kommentar

  Se 6 flere kommentarer

 • Kritikken af Heggheim har taget overhånd.

  Ja det var en stor fejl han lavede, men vend den om og se det fra en anden interesant vinkel.

  Hvorfor er der ingen som notere sig ved, at Heggheim på bekostning af en misset holdkammerat fejl, prøvede at indhente FCM spillerens frie løb mod målet.

  Heggheim var den eneste, som rent faktisk næsten nåede at hente ham, udfaldet var uheldigt, det er som det er.

  Men Heggheim var den der var tættest på at nå hente ham, for en andens mistiming, bør han også roses for. Da han løb hjem og prøvede som den eneste forsvars spiller.

  Lad os sige, at han ikke havde gjort det, så var chancen stor for at FCM havde scoret mod os

  Så vi kender ikke udfaldet af hvordan det så havde set ud, uden hans tilbageløb.

  Man bliver nød til, i sin kritik af ham, at have hele billedet med. Blandt andet hans tilbageløb, som den eneste var tæt på og ikke ham der var årsag til friløberen, han prøvede faktisk at redde hans holdkammerats fejl.

  Fejlen er sket, Heggheim kostede os ikke point, vi vandt og lad os glæde over sejren. Der var også andre, vi så kunne kritisere for koste Heggheims fejl, for det var ikke sket, hvis de havde gjort deres arbejde godt nok.

  Heggheim forsøgte trods alt at komme tilbage, og var i øvrigt ikke langt fra, som den eneste, tænk over det. Ikke kun glad for sejren over nummer 1 men også folks reaktion og hetz på ham ville have været langt værre. Fair nok med kritik, men det bør ikke overskygge den flotte fight og sejr af hele holdet. Vi vandt jo og de scorede ikke på deres friløber
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • LJS
  • LJS   19. februar 2024   

  • @GARFIELD
   Du bliver jo også ved med at skrive om ham :-)
   Nu driller jeg dig lidt, i know :-)
   1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer
   
  • Patron
  • Patron
   Betalende bruger
     19. februar 2024   

  • @GARFIELD Alle andre end mandagstrænere kan se, at fejlen først og fremmest ligger hos Lauritsen.
   2 enige

  Se 2 flere kommentarer


---

 • Heggheim kan takke Lauritsen for det kort, da han igen sælger en forsvarsspiller.

  Heggheim gør det rigtige til at starte med, at bolden så rammer maven på fcm spilleren er uheldigt. Men havde han ladet bolden hoppe, var han også solgt.

  Vil gerne høre hvad han skulle have gjort anderledes i den første situation midt på banen???

  Situation to, hvor han halser efter fcm spilleren, ja der skal han jo gå efter bolden, og fælder han så fcm spilleren i feltet men går efter bolden, så får han jo kun gult kort og fcm et straffe.

  Der dummede han sig så gevaldigt og det var ligeså dumt som at se katastrofen Tshiembe i en lignende situation.

  Heggheim skal nok komme stærkt tilbage, men hverken ham, thsiembe eller lauritsen har hvad det kræver at spille i Brøndby fremadrettet, hvis målet er medaljer og guld.
  1 enig
   
  • @Mr. Jinx nu må I simpelthen stoppe med at pådutte den fejl Lauritsen.

   - Ja, han taber en luftduel til én af de stærkeste offensive headere i ligaen. Det sker hele tiden i hver kamp.

   At Heggheim så først mistæmmer/opfatter situationen for langsomt, for så dernæst at give angriberen muligheden for at trække straffet og dommeren muligheden for badebillet - Det er UDELUKKENDE kun Henriks egen fejl, hvilket han godt er klar over.

   Forhåbentlig kommer han igen, men selvfølgelig er det ikke Rasmus' fejl. Han spillede en rigtig god forsvarskamp i går.
   2 enige · 2 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • LJS
 • LJS   19. februar 2024   

 • Så H. Heggheim og trænerteamet, behøver overhovedet ikke at evaluere på det røde kort, da det hele var R. Lauritzen's skyld...


  1 god kommentar
   
  • @LJS det er faktisk Jespers skyld for at starte med Lauritsen. Og CV's skyld, at han ansatte Jesper, som startede Lauritsen. OG han købte Lauritsen!

   CV RAUS!
   2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Mpwulf
 • Mpwulf   20. februar 2024   

 • Hele debatten om HH kører lidt af sporet… og det er der desværre en årsag til… uagtet om manden (igen) lavede en bekostelig fejl, så har hans niveau jo ofte været til debat. Han har været nævnt som sikker mand til at ryge afsted på lejeaftale til Sverige/Norge hvor vinduet fortsat er åbent.
  Qua hans klodsede straffespark, som var iscenesat af (endnu) en dårlig boldomgang af RL og
  som faktisk også var enormt klogt løbet af Brynhildsen, så står han igen som prygelknabe. Så han får også alles tæsk med renter på fordi han er sidste mand og har et “renomme” med i bagagen.
  Det bliver nu svært at skille tingene ad med historien in mente og en udpræget holdning til, at han ikke har niveauet til Brøndby. Så han bliver dobbeltstraffet hvilket han selvfølgelig ikke fortjener. Men ja, jeg håber han sendes på græs andet steds da jeg ikke tror på hans niveau lander hvor det forventes når man spiller i Brøndby. Men alt god karma herfra

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder