Nicolai Vallys
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Vallys: Får hele Brøndby-oplevelsen lige nu

 
Nicolai Vallys spekulerer ikke i et udlandsskifte lige nu, da han nyder at være Brøndby IF-spiller.

  • Nicolai Vallys
  • Nanna Møller Karlsen
   7. november 2023 - Klokken 15:48
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  7. november 2023 - Klokken 15:48

Med sine otte mål i efteråret ligger Brøndby-profilen Nicolai Vallys nummer to på topscorerlisten i Superligaen. Offensivspilleren har virkelig ramt formen for de blå/gule i efteråret.

Selvom det måtte kaste noget interesse af sig fra udlandet, er det ikke noget, hovedpersonen selv spekulerer alt for meget over. Han nyder lige nu bare livet i Brøndby.

- Det ved jeg ikke. Nej, jeg spekulerer ikke i sådan nogle ting. Jeg er virkelig glad for, hvor jeg er, og hvor holdet er lige nu. Og jeg synes, det er virkelig fedt at være en del af det her. Jeg føler, at jeg får hele Brøndby-oplevelsen lige i øjeblikket, og det sætter jeg virkelig meget pris på. Så jeg har overhovedet ikke travlt med at komme nogen steder hen, sagde Vallys i mixed zone efter AGF-kampen.

- Vi har en virkelig spændende sæson lige nu. Vi har et fedt hold og en fed gruppe, både på og ude på banen, så jeg nyder det bare. Så jeg spekulerer ikke. 

Men er der nogle ekstra overvejelser i forhold til det med at skifte midt i en sæson i januar, og så skifte midt i sommer? I er jo også i gang med en sæson her, som kan blive rigtig interessant. 

- Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige, for det er virkelig sådan, jeg har det!

- Jeg synes, det er virkelig fedt lige nu. Det er sgu en... Jeg ved ikke, som jeg sagde før, føler jeg, at jeg får hele Brøndby-oplevelsen.

- Sidste år var en lidt mærkelig sæson for alle, og nu er det vendt, og vi ligger godt til, hvor vi skal være. Vi har en fed gruppe og en fed trup, så jeg nyder det sgu bare. Altså, virkelig.

I forbindelse med Brøndbys 2-1-sejr over FC Nordsjælland kom der historier ud om store klubber, der var repræsenteret på tribunen. Men Nicolai Vallys maner også til besindighed - det var jo ikke sikkert, at de var der for (kun) at se på ham.

- Men jeg vil så sige, at det giver jo mening, når man spiller mod FC Nordsjælland, at der kommer nogen, der kigger. Med alle de der vanvittige unge talenter, de har. 

Næste opgave for Vallys og holdkammeraterne er på søndag, når der er derby i Parken. Der er kickoff klokken 12.00.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Det er bare en fed tilgang til det, og lækkert at mærke glæden og optimismen hos ham.
  3 enige · 1 god kommentar

 • Lad ham bare spille resten af karrieren i Brøndby, der er ingen grund til et skifte. Lad holdet blive bygget op omkring ham og hent de rette forstærkninger. Økonomien er til langt mere, der skal bare ryddes ud i dem, som ikke har niveauet eller potentialet.

  Hellere store talenter end ligegyldig spilletid til spillere, som ikke har niveau eller fremtid.
  2 enige

 • Fortjent med hans succes, han levere ikke bare assist, og score mål.

  Men hans tilgang til kampene, om det er superliga eller pokal, så arbejder han altid 100 % for holdet, det kan man kun få respekt for.

  Hjulmand bør kigge hans vej, for han fortjener at få en plads, han er Superligaens bedste spiller.

  Vallys og Wass, har hævet vores niveau på midtbanen, men må gerne få et nyk op i vinterpausen med et par kvalitets spillere ind.
  3 enige · 1 god kommentar

---

 • Per Pøl
 • Per Pøl
  Betalende bruger
    28 dage siden   

 • Man kan se på banen at han nyder det
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder