Nicolai Vallys
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Vallys: Jeg drømmer om udlandet

 
Nicolai Vallys åbnede i et interview med Euroman op for drømmen om et skifte til udlandet, men udelukker omvendt heller ikke at blive i Brøndby

  • Nicolai Vallys
  • Kasper Pedersbæk
   20. marts 2024 - Klokken 08:30
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  20. marts 2024 - Klokken 08:30

Det danske livsstils- og modemagasin Euroman bragte tirsdag et længere interview med Nicolai Vallys, hvori han åbent taler om drømmen om et skifte til udlandet:

- Jeg er ambitiøs og målrettet, så selvfølgelig er Europa en stor drøm. Sådan noget som Italien kunne være fucking nice.

Men selvom den offensiveprofil nok har drømme om udlandet, så er han heller ikke bleg for at gå mod strømmen i professionelfodbold, hvor klubskifter sker på ryggen af enten gode- eller dårlige tider i en klub. Over for Euroman sætter han ord på om muligheden for også bare at blive i Brøndby og fortsætte tilværelsen i København:

- Hvis det går godt, vil man altid det næste step. Og hvis det går dårligt, vil man også noget andet … Jeg kan jo godt forstå den mekaniske. Men jeg er også på en måde vred på systemet. Jeg har en drøm om at komme til udlandet, men omvendt kan jeg heller ikke se, hvorfor jeg ikke bare skulle forlænge med Brøndby i 10 år og blive boende i København.

27-årige Nicolai Vallys skiftede i sommeren 2022 til Brøndby på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2026.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Hej Kasper

  Kan se du har delt artiklen op i to artikler herinde, læste godt den. Må indrømme troede faktisk Vallys havde store muligheder for at blive, da jeg synes han flere gange har givet udtryk for det også var en mulighed.

  Jeg håber ikke det er Hjulmands mangel på udtagelse om at man skal spille i udlandet, der nu ændret Vallys holdning. Det vil være et stort tab for superligaen og ikke mindst BIF hvis det sker, og nu vil det blive endnu vigtigere for CV, at få Oscar forlænget, da de spiller samme position stort set.

  Måske er det åbningen til Oscars forlængelse, som jeg længe har frygtet ikke ville ske, han er et stort talent, som mangler det sidste. Jeg håber og tror, hvis Vallys sælges til sommer (hvilket jeg ikke håber sker), at Oscars kontrakt er forlænget
   
  • @GARFIELD han siger jo også at han ikke kan se hvorfor han ikke bare skulle forlænge med Brøndby i 10 år og bare blive i København. Men hvem vil ikke gerne femdoble sin løn og møde nogle væsentlig bedre spillere på nogle større adresser og få en oplevelse med gennem livet hvis det kan lade sig gøre , det tror jeg alle som har chancen vil.

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @GARFIELD Han siger jo netop også at han ikke kan se han ikke bare skulle blive i brøndby, og han hader den mekanisme der bare siger man skal videre når det går godt..
   1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Et kæmpe tab, hvis han sælges til sommer. Penge eller ej, så er han næsten umulig at erstatte, og den værdi han har for dette hold. Selv på hans mindre dårlige dage, levere han altid en stor arbejdsindsats, og lægger op til 2 kasser, og laver en gude stikning, der giver også gav mål. -Fortæller lidt om hans kvalitet og høje bund niveau

 • Det ville være pisse ærgerligt hvis vallys smutter til sommer, han er stort set umulig at erstatte . Håber virkelig cv får strikket en fed aftale sammen , så han bliver i Bif!!.
  3 enige · 2 god kommentar

---

 • Så vil jeg gå mod den generelle stemning. Jeg håber at Vallys bliver solgt til sommer. For hans egen skyld, selvfølgelig, men også for klubben:

  1. Man sender et signal om at BIF igen er blevet et rigtig godt sted at mellemlande før man tager til udlandet.

  2. Der render intet mindre end 4, 5 hvis vi tæller Nartey med, store talenter rundt der kan overtage. De skal til at have spilletid. Det vil ikke overraske mig om Schwartau om et år er bedre end Vallys er nu.

  3. Penge i kassen. BIF kan ikke blive ved med at være en underskudsforretning.
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • Ruddi
  • Ruddi   20. marts 2024   

  • @Porstmand Per
   personlig håber jeg først han bliver solgt til vinter,vi har brug for at komme i europa og lave nogle cof point

 • KJOE
 • KJOE   20. marts 2024   

 • Ville ønske man kunne lave en Rasmus Falk case med ham. Han er helt fantastisk for Brøndby. Han kan spille Europa og måske vinde titler. Alternativet er en midterklub i Tyskland eller en bundklub i Italien. Han bliver glemt og landsholdet kommer længere væk. (han har jo aldrig spillet i FCN).

  Han får vist 6 mio om året nu. Giv ham 10 mio om året og skriv for 4-5 år mere.

  Vallys er en kæmpe gevinst, når det handler om at hente spillere hjem til Brøndby. Kom hjem og spil med Vallys og Wass. Det skal man heller ikke underkende.

  Og jeg er nok farvet. Men jeg synes Vallys er den bedste spiller vi har haft siden Mukhtar.
  Hans aflevering til Suzuki ved 3-1 målet og hans indenom/udenom aflevering til Divkovic ved 4-1 målet. Seriøst - det er ufattelig høj klasse.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Vallys skal ikke sælges til sommer. Han skal spille Europa for Brøndby først. Lad kræmmerne herinde sælge deres bedstemødre. De har absolut ikke klubbens bedste på sinde
  1 god kommentar

---

 • Han bliver i Brøndby IF og forlænger til Sommer. Han er en spiller der har brug for trygge rammer, det får han her...
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder