Fodbold live resultater
Vallys fejrer sit første mål
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Vallys: Jeg mærkede en kæmpe kærlighed

 
Nicolai Vallys fik en assist, men også scoret i dagens kamp mod Randers. Ved scoringen blev Vallys så rørt, at han ikke vidste hvordan han skulle juble.

  • Vallys fejrer sit første mål
  • Thomas Kramer Nielsen
   11. september 2022 - Klokken 21:50
 • Thomas Kramer Nielsen
 • Thomas Kramer Nielsen
  11. september 2022 - Klokken 21:50

Nicolai Vallys har været meget i fokus siden skiftet fra Silkeborg, men med et mål og en assist i dagens kamp mod Randers, kan man kun være tilfreds med Vallys indsats i den blå-gule trøje. Også selvom Randers fik scoret i sidste øjeblik.

- Det er enormt ærgerligt. Den må godt have sluttet 5 sekunder før, den kamp her, så vi kunne have fået 3 point, siger Vallys til 3point.dk efter kampen.

- Det var helt fantastisk at score foran hjemmepublikum, og så var det helt forfærdeligt at sidde ude på bænken og følge med i de sidste fire minutter, hvor de lagde en masse bolde ind i feltet og fik scoret til sidst. Det er enormt bittert, siger Vallys.

- Jeg har glædet mig til at spille herude og vise mig frem ude på banen. Og haft fokus på at præstere til træning.

- Jeg mærkede en kæmpe kærlighed, også da jeg blev skiftet ud. Det var virkelig fedt. Jeg ved ikke, om jeg havde regnet med det, men jeg synes også allerede tidligere, at jeg har mærket stor kærlighed. Det er selvfølgelig rigtig dejligt at komme ud og spille foran en masse fans, siger Vallys.

 

Da Vallys havde scoret blev han så rørt, at han ikke vidste hvordan han skulle juble.

- Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle juble. Jeg var så glad. Det var helt fantastisk, og jeg tror, det var en blanding af glæde og kæmpe forløsning, og at jeg havde spillet en lortekamp. At jeg så kunne bidrage med mål og få sådan et kæmpe jubelbrøl var helt magisk.

- Dejligt at få scoret mit første mål, og jeg glæder mig til at score igen. Jeg synes, jeg lavede en del fejl og manglede skarphed i mine afslutninger. Det er det, jeg mener med lortekamp.

- Lige fokuserer vi på en kamp ad gangen og at få nogle sejre. Det var tæt på i dag. Lige nu handler det ikke så meget om at kigge på tabellen, men at tage en kamp ad gangen, og få nogle sejrer. Så kan man begynde at kigge op, hvor vi gerne skal ligge, når man spiller i Brøndby, slutter Vallys.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    11. september 2022   

 • Han blev en katastrofe for mit Managerhold, men jeg råbte også 3 gange Vallys på Brøndby Stadion.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • BrianV
  • BrianV
   Betalende bruger
     12. september 2022   

  • @Saesonkort og Vallys reddet mit Managerhold. Det går op og ned.. på banen,.. men også i Manager. Men jeg sætter gerne mit Managerhold over styr for 3 point irl. ;)
   2 enige

 • Den kærlighed skal bare fortsætte. Måden Vallys bærer sig på banen minder meget om Kahlenberg - og han viser allerede sit værd. Godt køb!
  11 enige

 • Jeg synes det er pisse fedt at høre ham selv sige, at han ikke spiller en god kamp. Og at han ikke stiller sig tilfreds, blot fordi han er involveret i mål. For jeg giver ham 100% ret, Vallys er langt bedre på bolden, end hvad han viste i sekvenser i går..

  Det er selvfølgelig umuligt at være utilfreds med knægten, når han laver en fremragende assist og scorer et flot mål, begge flot kontrolleret med hovedet - Men når man kender hans niveau med fødderne, så kan man godt tillade sig, at have højere forventninger.

  Du fortsætter bare Vallys.
  8 enige · 4 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER