dumme dommer
Foto: Lasse Lagoni ©
NYHED

Vejle-assistent: Det kan godt blive chancerigt og en rigtig god kamp

 
Vejle Boldklubs assistenttræner understreger, at holdet skal have modet til at spille med Brøndby IF søndag aften i Nørreskoven. Johan Sandahl forudser, at det kan blive underholdende.

  • dumme dommer
  • Steen Sørensen
   22. november 2020 - Klokken 12:12
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  22. november 2020 - Klokken 12:12

Som oprykkere i 3F Superliga har Vejle Boldklub overrasket mange positivt, og de ligger med 14 point efter otte kampe lige efter søndagens modstander Brøndby IF i tabellen. På papiret ligner det med andre ord et spændende og jævnbyrdigt opgør i Nørreskoven.

- De (Brøndby IF, red.) har en attakerende mentalitet med fuldt pres og power. De er godt organiseret og har mange spillere med kvalitet, skriver Vejle Boldklubs assistenttræner Johan Sandahl i forordet til aftenens kampprogram og fortsætter.

LÆS hele forordet her

- Brøndby er et klassisk stort hold i dansk fodbold, og det bliver en udfordring for os. Men vi skal have modet til at spille med dem. Det kan blive en kamp med to hold, der begge vil have bolden og skaffe sig kontrollen over kampen. Det kan godt blive chancerigt og en rigtig god kamp.

Vejle Boldklub mod Brøndby IF bliver fløjtet op af dommer Jakob A. Sundberg i aften kl. 18:00 på Vejle Stadion. Man kan se den på 3+, men også følge live opdateringen her på siderne.

 


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Alt hvad jeg kan opstøve af rationelle tanker om denne kamp fortæller mig at vi får bank i aften. Vi skal komme helt vanvittigt sultne ud til kampen, hvis ikke Vejles offensiv skal gøre ondt på os. Som jeg ser det bliver det et spørgsmål om hvem som vil det mest. Her tror jeg bare det spiller ind, at kampen er SÅ meget større for Vejle end den er for os.
   
  • @Kristianbs
   Arh, det er jo ikke Real Madrid vi skal møde, trods alt. Bevares, det kan da godt være vi taber, og ja, vi mangler en VWB igen, men SÅ dårligt er holdet heller ikke.

   Vi er i øvrigt svage favoritter hos bookmakerne.
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder