Fodbold live resultater
Alexander Zorniger
Foto: Teis Markfoged ©
VIDEO

Video: Alexander Zorniger takker - og takker af i Danmark for nu

 
I denne video takker Alexander Zorniger en masse mennesker for. en god tid i Danmark. Nu flytter han og familien til Cypern.

  • Alexander Zorniger
  • Nanna Møller Karlsen
   4. juni 2021 - Klokken 22:31
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  4. juni 2021 - Klokken 22:31

Der venter Alexander Zorniger en ny trænerudfordring på Cypern. Derfor siger han og familien efter fem år farvel til Danmark. Eller i hvert fald på gensyn.

Zornigers kone, Kristina, har på Instagram delt en video, hvor Zorniger på sin helt egen måde sender en tak til de mennesker og det land, som har været hans hjem siden 2016:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • nicolai83
 • nicolai83
  Betalende bruger
    4. juni 2021   

 • coach o7 you made us dream again
  5 enige · 1 god kommentar

 • Betalende bruger
    4. juni 2021   

 • AZ No1
  Action Action Action
  Coach, good luck to you, and your familie, and I really hope you consider to come back and be Coach in Brøndby in the future.
  3 enige · 1 god kommentar

 • Et sandt unikum i Brøndby og dansk fodbold, som tog os alle med på en helt speciel rejse.

  Alt det bedste til ham på Cypern.
  3 enige · 1 god kommentar

 • AZ vil altid have en særlig plads i mit hjerte. Han var den knytnæve som ikke bare BIF, men dansk klubfodbold generelt havde brug for. Jeg bryder mig ikke om mudderkastningen i forhold til hans manglende brug af egne BIF talenter. Der er så mange parametre der spiller ind. Måske hans kritik af de unges attitude blev det wake up call der gjorde, at de efterfølgende begyndte at træde i karakter.
  Når det er sagt, så er NF ubetinget den helt rigtige træner for os anno 2021. Jeg er kæmpe fan af den måde han har formået at iscenesætte hver enkelt spillers spidskompetencer. Og sammen med resten af trænerteamet har han været garant for en stærk kollektiv indsats.
  5 enige · 3 god kommentar
   
  • Champ
  • Champ   5. juni 2021   

  • @Kristianbs - Har kæmpe respekt og loyalitet overfor ham.

   Han har kun vist denne klub kæmpe respekt, alene det vinder han mit hjerte på.

   Har personligt talt med ham kort flere gange, ligesom en Thomas Frank jeg hilste kort på, begge var personligheder og begge viste personalet respekt og de frivillige, det giver en respekt for dem..

   Da Per Rud var sportschef oplevede jeg også kun en sympatisk personlighed og uden at virke arrogant.

   Zorninger siger i går, at han godt kan se sig selv, komme tilbage til Brøndby.

   Og det med at han ikke brugte unge talenter er et skævt perspektiv. For NF var tvunget til det, og alle skal huske på.

   Han fravalgte følgende spillere i starten:

   Jobbe, Frendrup og Uhre. Det var dem der selv greb chancen, de havde spillet super i optakten, men fik ikke chancen fra start, det gjorde en som rado og han var der virkelig ringe der, ligesom vores lejet angriber, der ikke var god.

   Men vi spillede elendigt og så var NF tvunget til at handle, det er de unges fortjeneste at de så greb chancen

   Man skal huske på at Zorbiger så lyset i Frendrup og gav ham debut som den yngste i vores historie.

   Men der er forskel på at man er 16-17 år eller 18-19 år, så da NF kom til var de unge spillere vokset med opgaven, Frendrup var ikke så klejn der fx

   Har stor respekt for NF arbejde, men folk skal huske hvordan det startede. Samt hvor fantastisk fodbold vi spillede, godt være han ikke vandt 1 dansk mesterskab, men han vandt mit hjerte.
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer


 • Alles Gute fur Sie und Ihre Familie. Fyr Ihre Leistung in Brøndby bleven wir dankbar . Sie waren fyr mich der beste Brøndby Trainer aller Zeiten und haben Begeisterung ind Leidenschaft gegeben

 • Har kun kæmpe respekt og kærlighed for Zorniger. Manden rykkede klubben på så mange parametre og med fantastisk og spændende offensivt fodbold jeg ikke har set siden Skovdahl æraen. Og hvis man stadig ikke forstår hvorfor han ikke brugte talenter til sidst er det bare at høre seneste Troels Bech podcast. Mødte ham også et halvt år efter han blev fyret og han er en gennemført sympatisk og rolig menneske når man snakker med ham og tilmed stadig brændte voldsomt for Brøndby. Kæmpe chef og stor stor respekt. Håber virkelig vi ser ham tilbage. Vil ihvertfald begynde at følge Limassol også. Savner gegenpres og aktion, aktion, aktion.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • Champ
  • Champ   5. juni 2021   

  • @AZKING - Jeg har det på helt samme måde, elsker den måde han tænkte og spillede på.

   At så mange da gik lidt mindre godt (3–4 plads og videre pokalen :) ) da pokal kom. Så kom de samme rygklappere som altid ud at busken og begyndte hagle ham ned.

   Det er så let at være som flokdyr, kosten er at stå ved sine meningers mod, og ikke altid sige som folk gør. Desværre ser man det samme om vores spillere de samme som sidder roser dem til skyerne, selvsamme personer er de første til at skrive skidt om dem.

   Jeg kalder dem for medløber fans, Zorniger lavede fejl men tager vi alle de andre ting han bidrog med, har jeg ikke set en træner i superligaen udover måske ståle der har sat sit aftryk så meget på en klub. Jeg har altid haft kæmpe respekt for ham.

   Ligesom NF også med sin sympatiske måde at være på også har min respekt. En kombination af dem så vinder vi Champions L :) smiler
   1 enig

 • Solz
 • Solz   5. juni 2021   

 • Som træner virker han ind i mellem brutal overfor spillerne, men de fleste holder af ham, hvilket bl.a. var tydeligt at se, når han hentede spillere han tidligere havde været træner for.
  Som privat person virker han super sympatisk, og i forhold til Brøndby, der erindrer jeg ikke en træner, der har optrådt så værdigt efter en ufrivillig afskedigelse. Den eurofori og stemning der nærmest var der fra dag et under Zorniger, den skulle man mange år tilbage for at finde magen til. Stemningen på stadion mindede om dengang vi var allerbedst. Lige nu er vi selvfølgelig henrykte over Niller, som har præsteret meget bedre end man kunne forvente, mens han har vist sig som en meget mere spændende personlighed end ved første øjekast. Det ville være en drøm for mig en dag at se Laudrup tilbage i spidsen for Brøndby, Men Zorniger ligger også højt på listen som træner en dag, når tiden måske er rigtig for hans stil, og han virker også til at blive klogere og klogere, så måske han en dag også udviser en eller anden form for pragmatisme, men lige nu, der er Nillers pragmatiske tilgang og sympatiske behandling af ikke mindst de unge spillere, den helt rigtige for BIF. Anyway, kæmpe respekt til Zorniger, der viser stort format, respekt og kærlighed til vores klub.

  Held og lykke på Cypern, Zorniger, samt stor tak for alt det du gav til Brøndby. Du vækkede klubben og bragte storheden tilbage. At du ikke vandt mesterskabet var primært bare bad luck.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • Champ
  • Champ   5. juni 2021   

  • @Solz - stort set alle spillere der kommet videre i deres karriere og er kommet til udlandet og fundet ud af hvad der skal til der for at få succes

   Alle de spillere takker særligt Zorninger for at have lært dem meget som træner faktisk siger de også den bedste træner de haft og takker ham

   Det synes jeg siger en del
   2 enige · 1 god kommentar


 • Thank you for bringing work attitude and mental stamina back on the agenda i our beloved club

  May the coach force be with you.....
  1 enig · 1 god kommentar

 • AltidBIF
 • AltidBIF
  Betalende bruger
    6. juni 2021   

 • And Thank you to you, Coach !!!
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER