Anis Slimane
VIDEO

Anis Slimane spillede 70 minutter og leverede en flot assist, da Tunesien søndag aften vandt 4-0 over Mauritanien ved Africa Cup of Nations.

• Anis Slimane
    • Nanna Møller Karlsen
      16. januar 2022 - Klokken 18:58

Brøndby IF-spilleren Anis Slimane havde fundet vej til startopstillingen, da Tunesien søndag aften tørnede sammen med Mauritanien ved Africa Cup of Nations. Efter et nederlag i den første kamp mod Mali, skulle der helst tre point på kontoen for Slimane og co.

Tunesien bragte sig foran i kampen efter bare fire minutter og fem minutter senere fordoblede de føringen. Anis Slimane havde en hovedrolle i det andet mål. Han modtog bolden i feltet og lavede en flot aflevering til Wahbi Khazri, der scorede til 2-0. Se den flotte assist nederst i artiklen.

Midtbanespilleren fra Brøndby havde også selv et godt skud fra distancen i første halvleg, men blev afvist af Mauritaniens målmand. Skuddet faldt efter fine tunesiske kombinationer, hvor Slimane selv var med til at starte det hele.

Mod slutningen af første halvleg fik Slimane også et gult kort for et voldsomt frispark i en omstilling. Han begik et par frispark i løbet af halvlegen, ligesom han havde nogle boldtab. Men det overordnede indtryk var rigtig fint.

I anden halvleg skiftede Tunesien ud efter en times spil og det rykkede Slimane en tak længere frem på banen. Han var dog ikke involveret i de to lynhurtige tunesiske scoringer, som afgjorde kampen og faldt inden for få minutter.

Til gengæld burde han selv have været på tavlen minuttet inden han blev skiftet ud. En velspillende Khazri fandt Slimane i højresiden, og han tog bolden med ind i feltet, hvor han lavede en skudfinte, som satte den direkte modspiller. Med venstrebenet søgte han det korte hjørne, men keeperen havde læst afslutningen og derfor måtte Slimane gå fra banen uden mål på kontoen. Men til gengæld en flot assist.

Tunesien kunne have gjort det til 5-0, men misbrugte et straffespark til allersidst. De mangler nu en enkelt gruppekamp mod Gambia, som har fire point - et enkelt mere end Tunesien. Mali har også fire point, mens Mauritanien har tabt begge sine opgør.

Medie af: TV3 SPORT

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.