Blas Riveros og Thomas Mikkelsen
Foto: Teis Markfoged ©
VIDEO

Video: Blas Riveros blev hyldet efter længe ventet comeback

 
Blas Riveros' navn blev sunget fra tribunerne efter 3-2-sejren over Vejle. Se eller gense det her.

  • Blas Riveros og Thomas Mikkelsen
  • Nanna Møller Karlsen
   18. oktober 2021 - Klokken 09:17
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  18. oktober 2021 - Klokken 09:17

Efter lige knap et år på sidelinjen, var Blas Riveros søndag tilbage. Han gjorde comeback i Brøndbys 3-2-sejr mod Vejle og var endda med til at tippe tingene til Brøndbys fordel med en assist til Mikael Uhres scoring til 2-1.

Da kampen var slut sang tribunerne på Brøndby Stadion Blas Riveros' navn. Du kan se eller gense det her:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Mik
 • Mik   18. october 2021   

 • Det er tankevækkende at en spiller, med så få minutter på banen, allerede nu kan have den status blandt os fans.

  Det viser vi fans hunger efter kvalitets spillere, der har det X faktor der kan ændre kampe.

  Det har Blas tydeligvis, fedt at se ham tilbage, er sikker på han vil få flere minutter mod FCK og gør en forskel i den kamp.

  Den kamp skal også vindes og med en sejr, være et vendepunkt for os som gør vi kan ramme en stime.

  Kræver selvfølge vi løfter spillet en tand og forsvaret står bedre, men tror ikke det er umuligt hjemme og med tro på tingene nu. Den måde de kom tilbage på må give dem moral og vilje til at tro på tingene.

  Vigtigt Uhre fik scoret i kampen og tydeligt at Hedlund havde fået besked på at skyde mere på mål, selvom det ikke gav mål.

  Så var det positivt at se, og hvilken assist han i øvrigt gav den var klasse.

  Singh lavede også et fint frispark og forstår stadigvæk ikke NF ikke bruger ham mere og det samme gælder Cappis det er tydeligt han har så meget at byde på.
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • @Mik det kunne vel også tænkes at der er en del.medfølelse i det ? Manden landet, spiller 1 kamp, skadet i 1 år, i et land han ikke kender, med et hold han ikke kenderm nu kommer han tilbage, og fyldes for at komme igennem en hård tid...

  Se 1 flere kommentarer

 • Blas skal selvfølgelig ikke bare smides ind i 90 minutter hvis man vurderer han ikke helt er klar, men sikken energi han kom med - Cappis ligeså, det var jo spillere som gik ind og viste de vil have en startplads. Pavlo derimod, kom ind - i stedet for Divko som jeg synes havde forsøgt mange ting i første halvleg hvor det var tydeligt der lige mangler lidt i relationerne til Uhre/Hedlund, men han forsøgte dog.

  Håber vi fremadrettet får det 3 mands angreb at se igen. Rosted var selvfølgelig uheldig, men dem der tilskriver ham mål 2 burde måske også overveje at skyde lidt af skylden på henholdsvis Maxsø og Bruus som begge var tæt på de to mand i feltet, uden at dække en af dem - specielt bruus der da indlægget bliver slået stopper op og ser bold fremfor at holde fokus på at forstyrre nærmeste angriber.

  Håber snart NF ser samme lys i Cappis som os fans, for hold da magle den dreng har energi, lad ham da for satan få lov at gå ind og brænde banen af i en 65-70 minutter og så kan Singh overtage til sidst og bringe samme gode energi - og det umiddelbart godt spark med sig.

  Hedlund virker for mig som en spiller der ville have rigtigt godt af at spille mere sammen med en høj energisk spiller som Cappis, som jeg tror har samme overskud som Hedlund selv til at presse højt for at erobre bolde en i mellem, synes Hedlund er en fantastisk holdsspiller, så da gerne flere mål fra ham, men hans betydning virker åbenlys. De mange stærke sprints tilbage efter vi har kvajet os på et hjørnespark gennem hele sidste forår også eksempelvis, er da bare med til at skrue glæden over Hedlund op.

  Jeg ser lige nu den største frygt for fremtiden i at Maxsø, Uhre og Hedlund kunne tiltrække noget interesse, alle 3 i en alder hvor det snart er sidste chance for europa, og alle 3 leveret på et højt niveau i foråret, selvom Maxsø selvfølgelig har været lidt ved siden af sig selv i efteråret her. Og så frygter jeg lidt nogen har fået øje på Hermansen. Man kan simpelthen ikke gå og blive kampens spiller for sidste sæsons mestre, gang på gang uden nogen kigger på dig, i din debut sæson.
  2 enige
   
  • @BelthazorDK burde måske også huske at pege fingre på Slimane ved 2-1 målet, for han smider bolden væk på kanten af feltet, men glemmer så at gå med ned og rydde op efter sig eget lort...

   Desværre er det bare Slimane's niveau pt, han er ganske enkelt for langsom og smider et hav af bolde væk på den konto...

  Se 1 flere kommentarer

 • Solz
 • Solz   18. october 2021   

 • Det er ikke meget man har set Blas, alligevel er jeg himmelhenrykt for at se ham tilbage. Høj, høj kvalitet, det jeg har set indtil videre. Sommetider er det alligevel godt at have is i maven ;-)

  Ingen hemmelighed at jeg gerne ser f.eks. Wass og en eller to yderligere tilføjelser af lignende kvalitet. Mere tror jeg trods alt ikke der skal til. Dem vi har nu, de burde dog være nok til at sikre mesterskabsspillet - og forhåbentligt top 4 - selvom vejen er lidt lang og broget lige nu. Singh og Heggheim ser aldeles lovende ud, udover de unge der allerede mere eller mindre har bevist sig. Cappis ligner mere og mere et scoop, men det må tiden vise.

  Går vi videre i Europa får vores spillere endnu mere værdifuld erfaring, der på sigt kan vise sig at være uvurderlig, sammen med de livsvigtige koefficientpoint, der uundgåeligt betyder usigeligt meget for vores fremtidige muligheder - også i den hjemlige liga. Vi er nødt til både at satse på både top 6, Europa og selvfølgelig en pokalfinale på hjemmebane, der i den grad kan redde sæsonen. Håber gårsdagens sejr starter en stime, da drengene tydeligvis har brug for selvtillid for igen at turde spile relativt frit.
   
  • @Solz bare rolig, det gør vi heller ikke, vi skal være mere end heldige for at få så meget som 1 point mere end det vi allerede har i de resterende Europa League kampe, vi er rystende usikre og har absolut INTET offensivt koncept.

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder